SOVD is bereikbaar op het telefoonnummer (0348) 41 97 71.

Samenwerking Spotlight en Verkiezing Speelgoed van het Jaar

30 mei 2023Spotlight logo.png

Vanaf de komende vakbeurs Spotlight (17 - 19 september, Rosmalen) slaan de organisatie en Samen Spelen met de Verkiezing Speelgoed van het Jaar, de handen ineen. Organisator van Spotlight Jurgen Pietersen en Emile Kalis namens de Verkiezing, zijn opgetogen. “Retailers optimale kansen geven is ons doel”.Speelgoed van het Jaar 2023.png

“Spotlight is nu al een aantal jaren een unieke beurs voor de branches speelgoed, stationary, gifts, wenskaarten en feestartikelen. Wij timmeren aan de weg en graag bieden wij onze exposanten en de bezoekers kansen om een winkelervaring te verbeteren. De Verkiezing Speelgoed van het Jaar is zo’n kans”, aldus Pietersen.

“Dat klopt”, sluit Kalis aan, “want ons doel is zichtbaarheid van het winnaarslogo op de winkelvloer vergroten. Tevens zoeken wij naar mogelijkheden om de boodschap van Goed Speelgoed op de winkelvloer te uiten. Tijdens Spotlight tonen wij die mogelijkheden die winkeliers kunnen toepassen”.

De Verkiezing zal bij de entree van Spotlight extra aandacht geven aan de winnaars van 2023. De vakjury maakt deze winnaars nationaal bekend op 5 september. “Perfecte timing dus voor de komende Spotlight”, aldus Kalis. “Bezoekers kunnen dan opties zien om deze winnaars en de verkiezing op de winkelvloer extra aandacht te geven.”

“Onze bezoekers kijken met name nog naar de inkoop van artikelen voor de cadeaumaanden die volgen. Dan sluit het versterken daarvan met POS materiaal over de Verkiezing uitstekend aan”, vervolgt Pietersen. “Speelgoedwinkels vormen een belangrijke groep voor ons, dus deze samenwerking grijpen wij met beide handen aan.”

Op Spotlight vind je een uitgebreid aanbod van producten en collecties van verschillende segmenten die op elkaar aansluiten. Je vindt er alles om te geven, krijgen, spelen, schrijven, sturen, fantaseren, knutselen, knuffelen, lezen en feesten. Vakbeurs Spotlight wordt georganiseerd voor retailers, inkopers en ondernemers met een speelgoedwinkel, boekhandel, feestwinkel of winkels met een combinatie van verschillende assortimenten. 

Kijk voor meer informatie op www.spotlight-event.nl . U kunt ook contact opnemen met Jurgen Pietersen ( jurgen@spotlight-event.nl ) of Emile Kalis ( emile@speelgoedvanhetjaar.nl ).