SOVD is bereikbaar op het telefoonnummer (0348) 41 97 71.

Top1Toys en Fien & Teun: samenwerking voor nóg meer leerplezier

30 mei 2023Top1Toys Fien en Teun.JPG

Top1Toys en Fien & Teun zijn een samenwerking aangegaan waardoor een breed assortiment artikelen van het boertje en boerinnetje is te vinden in de meer dan 100 filialen van Top1Toys en in de webshop. De samenwerking zal zich voornamelijk richten op het educatieve karakter van het merk Fien & Teun.

Onderdeel van de samenwerking is onder meer dat Fien & Teun meegaan in de Top1Toys campagne ‘Op advies van de juf!’. ‘Op Advies van de Juf’ is een assortiment afgeleid van schoolmethoden en spelenderwijs leren. Iets wat de ‘Juf’ alle ouders adviseert. Deze campagne sluit uitstekend aan op Fien & Teun omdat het kinderen op een leuke manier kennis laat maken met de oorsprong van ons voedsel, het Hollandse landleven en de natuur.

Een extra aanvulling binnen de samenwerking is dat Fien & Teun ook onderdeel worden van ‘Mijn Schoolbox’; een initiatief van Top1Toys. Kinderen die naar de basisschool gaan of in groep 1 zitten, kunnen die aanvragen bij een Top1Toys in de buurt. In de Schoolbox zitten allerlei leuke cadeautjes en tips die handig zijn voor het eerste jaar op de basisschool. Daar zal nu ook een Fien & Teun poster en een kortingsvoucher voor het 2e kaartje van Avonturenboerderij Molenwaard aan toe worden gevoegd.