SOVD is bereikbaar op het telefoonnummer (0348) 41 97 71.

Sambro Arts & Crafts. Veel nieuws voor komend najaar!

Advertorial
31 juli 2023Nieuwsbrief.jpg

De wereldwijd toonaangevende leverancier van gelicenseerd speelgoed en eigen merken Sambro International, biedt een omvangrijke collectie ‘arts & crafts’. Met dit creatieve speelgoed worden kinderen geïnspireerd om hun fantasie en creativiteit te gebruiken. Het stimuleert hun ontwikkeling en het maakt het nog leuker om te spelen. Arts & crafts is een van de belangrijkste sectoren van Sambro en daarvoor wordt samengewerkt met enkele van 's werelds grootste en bekendste licentiegevers zoals Disney, Paramount, Mattel en Hasbro, met merken als PAW Patrol™, Peppa Pig, Barbie™, Stitch en meer.

Sambro is een vertrouwde en innovatieve leverancier die veel waarde toevoegt aan de collecties van klanten in belangrijke EMEA-regio's, waaronder Nederland, Duitsland, Spanje, de Benelux en meer.

Peppa Pig Craft CamperPEP-5490_Gold Seal_Other_81877.jpg
Een nieuwe collectie die snel populair wordt bij retailers, ouders en kinderen is onder meer de Peppa Pig Craft Camper, die is ontwikkeld in samenwerking met Hasbro. Deze innovatieve en leuke camper is gevuld met knutselspeelgoed zodat spelenderwijs de ontwikkeling van een kind wordt gestimuleerd. Met verborgen activiteitenfuncties, zoals de kofferbak die dienst doet als opslag voor potloden, maar ook met wielen die puntenslijpers en gummen verbergen. De Peppa Pig Craft Camper is ook voorzien van een leuke Bops n' Tops™-stempel van Peppa Pig wat de camper echt uniek maakt.

Sambro en Disneyof deze in de nieuwsbrief.jpg
Ook met licentiepartner Disney werkt Sambro al een lange tijd nauw samen. Voor de periode 2023-2024 worden weer uitgebreide knutselsets ontwikkeld voor de meest populaire Disney-characters. PWP22-4994-1_Gold Seal_Content and Packaging_81652.jpgTot de bestsellers van dit jaar behoren de Meltums Picture Beads Creation-sets, de educatieve Magnetic Scribbler-sets en Plaster (gips) Mould-verfsets die allemaal verkrijgbaar zijn met de thema’s Disney Princess, Disney Classics, Stitch, Frozen en Marvel.

Monster High
Helemaal nieuw is dat Sambro voor komend najaar, samen met Mattel, een exclusief assortiment Monster High-producten lanceert. Dat is perfect getimed, want de release van de nieuwste film is dit najaar! Populaire producten in het assortiment zijn onder meer het Monster High Ghoul Station, de Scream Printer en de Craft Coffin.De Monster High, Decorate and Reveal Craft Coffin wordt verkocht als een ‘blind pack’ met daarin acht creatieve surprises en een geheim Monster High character. Met een geadviseerde verkoopprijs van € 4.99 is dit een leuk zakgeldcadeautje. Leuk dus om te verzamelen én met veel speelwaarde. Logo.pngSambro's toch al uitgebreide aanbod van ‘arts & crafts’ blijft dus gestaag groeien en de lancering van nieuwe schrijfwaren en knutselproducten dit najaar, is nog maar het begin van nog veel meer opwindende nieuwe producten voor EMEA-retailers!

Meer weten? Neem dan vandaag nog contact op met het verkoopteam van Sambro: sambrosales@sambro.com.