SOVD is bereikbaar op het telefoonnummer (0348) 41 97 71.

SmartGames tilt magnetische reisspellen naar 3D-niveau

AdvertorialTemporary_SGT-2001_Grand-Prix_product-packaging_8e6757.jpg
31 juli 2023

SmartGames stelt twee nieuwe, magnetische spellen voor: Pole Position en Turtle Tactics. Met deze spellen tilt SmartGames hun magnetische reisspellen naar een 3D-niveau, mogelijk gemaakt door de compacte tinnen verpakking. De puzzelspellen passen perfect in de stoelzak van de wagen en houden kids geëntertaind tijdens het reizen.

Turtle TacticsTemporary_SGT-2003_Turtles-Tactics_product-packaging_5ae73a.jpg
Mmmmm, het gras aan de andere kant van het hek lijkt wel veel groener! Help de haas en schildpadden om bij hun favoriete maaltijd te komen. Wie is er het eerst? De schildpadden of de haas? Temporary_SGT-2003_Turtles-Tactics_product-shot_ecb8dd.jpgDe schilpadden kunnen enkel over de bodem schuifelen, maar de haas kan ook springen. Turtle Tactics is een leuke sequentiële puzzel met magnetische puzzelstukken in een handig metalen doosje. Vind jij voor alle 48 uitdagingen het juiste hazenpad? Klik hier voor meer informatie.

Pole PositionTemporary_SGT-2001_Grand-Prix_product-shot_22f02c.jpg
Klaar voor een testritje met dit tinnen 3D-reisspel? Vind de correcte positie van de magnetische racewagens en kijk wie de wedstrijd wint! Een unieke vollegpuzzel in een handig reisformaat. Word racekampioen van de 48 nagelbijtende uitdagingen op 6 verschillende circuits. Racen maar! Klik hier voor meer informatie.