SOVD is bereikbaar op het telefoonnummer (0348) 41 97 71.

Vakbeurs Spotlight groter dan ooit!

AdvertorialSpotlight logo.png
31 juli 2023 

Op 17, 18 en 19 september 2023 wordt de vakbeurs Spotlight georganiseerd in het Autotron in Rosmalen. De leukste vakbeurs van Nederland voor retailers en ondernemers met speelgoed, stationery, gifts, wenskaarten en feestartikelen beleeft alweer haar 9e editie, die zich kenmerkt door een groot aantal nieuwe exposanten.

Ruimte om te ontdekkenIMG_7123.jpg
Kenmerkend voor Spotlight is de gemoedelijke sfeer en de ruimte om het aanbod te ontdekken, kennis te maken met leveranciers en inkopen te doen. Het aanbod op de beursvloer laat een mix zien van producten en collecties uit verschillende segmenten die zich in de winkel uitstekend met elkaar laten combineren. Daar ligt mede de kracht van Spotlight. De beurs staat dan ook in het teken van synergie en kansen en mogelijkheden ontdekken. 

Veel nieuwe exposanten
Spotlight groeit! Voor de najaarseditie hebben zich veel nieuwe exposanten aangemeld, die niet eerder te vinden waren op de vakbeurs. De beursvloer is dan ook flink uitgebreid om alle exposanten goed uit de verf te laten komen. Ook voor ondernemers die al vaker kwamen, blijft een bezoek aan Spotlight interessant. Een aantal van de nieuwe exposanten met speelgoed en hobbyproducten zijn: New Creative Company, Opposuits, Wandkugelbahn, ITZ Netherlands, New Valmar, NOOX City Kids, Woodflow, Sluban en SES Nederland. Een volledig overzicht van alle exposanten en merken is te vinden op de website van Spotlight.

Slimmer inkopen, duurzaam ondernemen en waanzinnig inpakkenspeelgoed djeco 5.jpg
Geld verdienen door beter in te kopen, duurzaam ondernemen met oog voor de toekomst en inpakken als een professional. Dat zijn de thema’s waar de presentaties over gaan en die voor iedere bezoeker vrij toegankelijk zijn. Inkoopspecialist voor retailers Nienke Hoeksema geeft iedere beursdag een presentatie over de voordelen van slimmer inkopen en deelt praktische tips die ondernemers gelijk kunnen toepassen.

Bezoekers die meer willen weten over duurzaam ondernemen zijn welkom bij de presentatie ‘Duurzaam ondernemen in de speelgoedbranche’ door Alain de Rauw van Plantoys. Met zijn ervaring en visie inspireert hij ondernemers die duurzaam en toekomstbestendig willen ondernemen. Hij vertelt o.a. over duurzame fabricage en duurzaam omgaan met personeel.

Mooi inpakken geeft een cadeau iets extra’s. De aandacht die eraan wordt besteed en de uitstraling die er precies bij past, maken het geven van een cadeau een feestje voor zowel de ontvanger als de gever. CollectivWarehouse geeft hierover tijdens de beursdagen meerdere presentaties voor bezoekers die het verschil willen maken met een waanzinnig ingepakte aankoop.

Verkiezing Speelgoed van het Jaar 2023Speelgoed van het Jaar logo 2023.png
Nieuw tijdens de najaarseditie is de samenwerking met de verkiezing Speelgoed van het Jaar 2023. In de entree worden de winnaars getoond die door de vakjury zijn uitgekozen in de verschillende categorieën. De winnaars worden beoordeeld op veiligheid, originaliteit, kwaliteit, bedieningsgemak en duurzaamheid. Het overzicht van de winnaars geeft een goed beeld van wat er op dit moment leeft in de speelgoed- en spellenbranche en welke trends we kunnen verwachten. Een mooie samenwerking en aanvulling die helemaal past bij Spotlight.

Retailers en ondernemers bezoeken Spotlight gratis na registratie via https://registratie.spotlight-event.nl/. Ook het parkeren, de koffie en thee worden gratis aangeboden.