SOVD is bereikbaar op het telefoonnummer (0348) 41 97 71.

Spellenspektakel met Nederlands Speelgoed Festival groter dan ooit!

28 Logo Spellenspektakel.jpgaugustus 2023

Op 4 en 5 november wordt in de Jaarbeurs Utrecht het Spellenspektakel georganiseerd. Dat wordt dit jaar groter dan ooit, omdat het aanbod wordt uitgebreid met het Nederlands Speelgoed Festival.

Twee hallen worden gevuld met een divers aanbod van spellen: van educatieve kinderspellen tot strategische bordspellen, en van gezellige familiespellen tot spannende kaartspellen. Bezoekers treffen de nieuwste bord- en kaartspellen aan, maar natuurlijk ook de klassiekers. Tevens kunnen bezoekers aan een van de vele speeltafels plaatsnemen om een spel uit te proberen. Kijk voor meer informatie op www.spellenspektakel.nl 

In een Speelgoed vh Jaa3 23.pngderde hal vindt het Nederlands Speelgoed Festival plaats waar gezinnen het nieuwste speelgoed kunnen bekijken en uitproberen. Onder andere Hasbro, Spinmaster, Zuru en Schleich zijn aanwezig. Daarnaast zijn hier de winnende producten van de Verkiezing Speelgoed van het Jaar 2023 te zien.  

Ook vindt de finale van de wedstrijd ‘Ontwerp het Kinderboekenspel’ plaats, waarbij basisschoolleerlingen een spel ontwerpen rondom hun favoriete kinderboek. Het winnende spel wordt echt geproduceerd. Meer informatie is te vinden via www.speelgoedfestival.nl 

Spellenspektakel1.JPGTot slot kunnen Trading Card Game-liefhebbers in deze derde hal deelnemen aan spannende toernooien, hun kaartendecks uitbreiden en hun strategie verbeteren. Magic, het Japanse One Piece en natuurlijk Pokémon zijn vertegenwoordigd. 

Een ticket geeft toegang tot zowel het Spellenspektakel als het Nederlands Speelgoed Festival. Een dagkaart voor een volwassene kost € 17,50 en via de NS Spoordeelwinkel zijn voordelig entreetickets in combinatie met een treinticket te koop.