SOVD is bereikbaar op het telefoonnummer (0348) 41 97 71.

Veel speelgoed op Spotlight!

AdvertorialSpotlight logo.png
28 augustus 2023

De komende najaarseditie van Spotlight op 17, 18 en 19 september in Autotron Rosmalen, is groter dan ooit! Wat is er nou leuker dan spelen, ontdekken, fantaseren en knutselen. Samen of alleen, binnen of buiten. Tijdens de vakbeurs voor speelgoed, stationery, gifts, wenskaarten en feestartikelen vind je alles wat je nodig hebt om je klanten te verrassen en blij te maken.

spotlight bezoekers afb.jpgEr is veel en een divers aanbod van speelgoed. Naast de vertrouwde aanbieders hebben veel nieuwe exposanten zich aangemeld. Ook voor bezoekers die al vaker naar Spotlight kwamen, blijft het interessant en zijn er nieuwe producten, merken en lijnen te zien. Een aantal van de nieuwe exposanten zijn ITZ Netherlands, Jobbershop, Castle of Todds, Woodflow, BILOU, Houtlokael, SES Nederland, Sluban, New Creative Company en Robotime. 

Deze editie heeft een grotere beursvloer, er is veel aandacht voor spellen (waaronder het Spellenplein), de winnaars van de Verkiezing Speelgoed van het Jaar worden gepresenteerd, er zijn presentaties ‘Slimmer inkopen’, ‘Duurzaam ondernemen in de speelgoedwereld’ en ‘Inpakken’. Voor de kinderen die meekomen  is er een speurtocht van Sticky Tales, die ook kan worden toegepast in winkels. 

Bekijk de volledige exposantenlijst op https://spotlight-event.nl/exposanten/ 

Kom naar Spotlight, de leukste vakbeurs van Nederland! Entree, parkeren, koffie/thee en het bijwonen van de presentaties is gratis. Aanmelden: www.spotlight-event.nl.