SOVD is bereikbaar op het telefoonnummer (0348) 41 97 71.

Bjorn de Bruin nieuwe Sales Director PBM Express

25 september 2023Bjorn de Bruin.jpg

Per 1 augustus jl. is Bjorn de Bruin (43) bij PBM Express gestart in de functie van Sales Director. In de pop culture-branche is hij geen onbekende, tevens brengt Bjorn veel ervaring in de game-industrie met zich mee. De Bruin werkte de afgelopen 20 jaar bij bedrijven als Micromedia, Bigben Interactive en Take-Two Interactive. Bij dit laatste bedrijf was hij als salesmanager verantwoordelijk voor releases als Bully, Grand Theft Auto, Red Dead Redemption, Bioshock, Borderland, Mafia en NBA 2k.

Bij PBM Express gaat Bjorn zich vooral bezighouden met sales en marketing. Eigenaar en CEO Jan Pieter Ellerbroek van PBM Express is zeer verheugd met de komst van Bjorn: “Wij kunnen zijn kennis en ervaring uitstekend gebruiken om het bedrijf weer een stap voorwaarts te brengen. En – ook mooi meegenomen – Bjorn past met zijn energie en vrolijkheid heel goed in ons team.” 

Waarom hij juist voor PBM Express als nieuwe werkgever heeft gekozen? “Vanwege het leuke assortiment en de klantenkring. Die is grotendeels gelijk aan die bij mijn vorige werkgever. En wie wil er nu niet werken met speelgoed voor volwassenen?”