SOVD is bereikbaar op het telefoonnummer (0348) 41 97 71.

Er is een BUMBUMZ voor iedereen!

Advertorial
25 september 2023

Jazwares presenteert het gloednieuwe trendy pluchemerk BumBumz. Jazwares domineert momenteel de pluchemarkt in de trendy sector met haar Gen Z merk Squishmallows en BumBumz is nu een nieuw merk in dezelfde categorie.

BumBumz zijn superzachte, trendy, verzamelbare en sensorische knuffels. Ze hebben de vorm van een zitzak en moedigen aan tot ‘Fidget Play’. De verscheidenheid en diversiteit van de personages in het assortiment zijn aspecten die het merk zo uniek en speciaal maken. Lavalamp, toast of koelkast ... alles kan een BumBumz zijn.Sunday.pngTrouw aan het motto - ‘BumBumz zijn net zo divers en uniek als de mensen die ze verzamelen’ - onderscheidt het pluche zich op de markt. Het BumBumz pluche verschijnt in de maten 11 cm en 19 cm, waarbij elk karakter zich onderscheidt door zijn eigen persoonlijkheid.

SUNDAY
Zal zeer waarschijnlijk elk nationaal park bezoeken.

STANStan.png
Zal zeer waarschijnlijk elke hond op straat aaien.

Bovendien worden de pluchen vriendjes geleverd met een sticker en een bio, die je kunt vinden op de hang-tag. Het BumBumz Pluche heeft een geweldige lancering gehad en meer BumBumz thema’s met unieke karakters zullen deze herfst volgen.

Voor meer informatie: tvandriezum@jazwares.com , Jazwares.com