SOVD is bereikbaar op het telefoonnummer (0348) 41 97 71.

Schleich maakt rijke content beschikbaar in Icecat catalogus

25 september 2023Schleich Icecat.jpg

Schleich is onlangs toegetreden als sponsor van Open Icecat en vergemakkelijkt daarmee de verspreiding van Product Stories via het platform van Icecat. Deze dynamische Product Stories zijn nu gratis toegankelijk en omvatten een brede selectie van multimedia-assets, waaronder video's, kenmerkende logo's en uitleg, 3D-objecten, hotspots en een afbeeldingengalerij.

Hoe Schleich Product Stories integreren? 
Het integreren van Schleich Productverhalen is een eenvoudig proces dat kan worden voltooid door een paar regels Icecat LIVE-code toe te voegen aan uw e-commerce website. Icecat LIVE is een gratis dienst die u in staat stelt om real-time productinhoud in te bedden met minimaal JavaScript-codering. 
 
Binnen het Icecat LIVE-ecosysteem dient Product Stories als een aparte container binnen de gedetailleerde oproep-API. Bovendien is een uitgebreide integratiehandleiding direct beschikbaar om u te begeleiden bij het implementeren van Icecat LIVE. De verrijkte inhoud die is gecategoriseerd als Product Stories is ook te vinden in de gegevensexport van Icecat. Als u hulp nodig heeft, staat het Icecat Toy-team tot uw beschikking en biedt deskundige begeleiding in elke fase van het integratieproces, met verschillende succesvolle voorbeelden. Kijk hier voor meer informatie.