SOVD is bereikbaar op het telefoonnummer (0348) 41 97 71.

Speelgoed, speelgoed, speelgoed op Spotlight!

De komende najaarseditie van Spotlight is groSpotlight logo.pngter dan ooit en vindt van 17 t/m 19 september plaats in het Autotron, Rosmalen. Wat is er nou leuker dan spelen, ontdekken, fantaseren en knutselen? Samen of alleen, binnen of buiten. Tijdens de vakbeurs voor speelgoed, stationery, gifts, wenskaarten en feestartikelen vind je alles wat je nodig hebt om je klanten te verrassen en blij te maken.

Ruim en divers aanbodCreate it.PNG
Voor de najaarseditie hebben zich naast de vertrouwde aanbieders veel nieuwe exposanten aangemeld. Ook voor bezoekers die al vaker naar Spotlight kwamen blijft het interessant en zijn er veel nieuwe producten, merken en lijnen te bekijken, te beoordelen en in te kopen. Een aantal van de nieuwe exposanten zijn ITZ Netherlands, Jobbershop, Castle of Todds, Woodflow, BILOU, Houtlokael, SES Nederland, Sluban, New Creative Company en Robotime.

beeld speurtocht Sticky Tales.pngSpeurtocht
Kinderen zijn uiteraard welkom en kunnen deze editie een speurtocht doen. Deze leidt ze naar 13 plekken verspreid over de hele beursvloer. Het eindpunt is de stand van initiatiefnemer  Sticky Tales, waar ze hun verdiende prijs kunnen ophalen. Ook maken ze kans om een grote muursticker te winnen! Het nieuwe Nederlandse merk Sticky Tales maakt muurstickers die tot de verbeelding spreken. De verhalen die erbij horen brengen de dieren tot leven en prikkelen de fantasie. De speurtocht is een concept dat al in diverse winkels wordt toegepast. Zo wordt de hele winkel bekeken en het houdt kinderen lekker bezig.

Aandacht voor spellenspellem.PNG
Spellen blijven altijd populair. Niet alleen bij kinderen, ook volwassenen mogen graag een spelletje spelen met kinderen, alleen of met het gezin of vrienden. Deze belangrijke productgroep is op Spotlight goed vertegenwoordigd. Jaarlijks komen er nieuwe gezelschaps- en solitaire spellen uit en veel ervan vind je op Spotlight. Met 999 Games, HOT Sports en Toys, Asmodee The Neterlands, maXimaal Games | Keer- en Deelsommen en het spellenplein (met bekende merken als Tactic Open Up, Tuckers’s Fun Factory, Schleich en BS) is er voor iedere spelwens een product te vinden. Daarnaast zijn op de stands van veel andere leveranciers ook spellen te vinden die gericht zijn op jong en oud. Genoeg te ontdekken dus!

Speelgoed van het Jaar VerkiezingSpeelgoed van het Jaar logo 2023.png
In de entree van Spotlight worden de door de vakjury uitgeroepen winnaars van de Speelgoed van het Jaar Verkiezing getoond. Dit geeft een goed beeld van wat de huidige trends zijn en de standaard is voor speelgoed. Een aantal van de inzendingen is ook op de beursvloer te vinden.

Alle soorten speelgoedhobby.PNG
Of je nu op zoek bent naar kleurrijk of ingetogen speelgoed, producten om buiten of binnen mee te spelen, trends, collectables, educatief speelgoed, hippe spullen of stoere gadgets voor kinderen, op Spotlight vind je alles wat je klanten zoeken in je fysieke winkel of webshop.

Daarnaast zijn er dagelijks verschillende presentaties, waaronder ‘Slimmer Inkopen’, ‘Duurzaam ondernemen in de speelgoedwereld’ en ‘Inpakken’. De presentaties zijn vrij toegankelijk voor iedere bezoeker. Benieuwd wie je op de beursvloer treft? Bekijk hier de volledige exposantenlijst.

Meld je aan en kom naar Spotlight, de leukste vakbeurs van Nederland! Entree, parkeren, koffie/thee en het bijwonen van de presentaties is gratis.

www.spotlight-event.nl