SOVD is bereikbaar op het telefoonnummer (0348) 41 97 71.

Volop denkvermaak met producten van SmartGames

Advertorial
25 september 2023

SmartGames blijft toonaangevend op het gebied van ‘breinbrekers’ voor één of twee personen, voor jong en oud. Telkens weer worden verrassende, uitdagende producten bedacht zoals Tower Stacks, Dress Code, IQ Perplex, Criss Cross Cube en de IQ Mini Hexpert.

Tower Stacksnieuwsbrief (4).jpg
Word de koning(in) te rijk in puzzelland en bouw een kasteel vanaf de grond op. Zodra je de hoogte in gaat, zullen de negen puzzelstukken je echter al snel stapelgek maken. Plan daarom verdieping per verdieping, hoe je alle puzzelstukken in je bouwwerk gebruikt. Kan jij de 80 opdrachten bolwerken? Torenhoog puzzelplezier verzekerd voor jong én oud. Bekijk hier de video en hier de productpagina.

Dress CodeSG-080-Dress-Code-(Atmosphere).jpg
Het weer doet raar vandaag! Het zijn net vier seizoenen in één dag! Kan jij deze figuurtjes kleden naar het weer? Maar kijk uit! De volgorde waarin je ze aankleedt, is belangrijk! Het perfecte puzzelspel voor kleuters, gebaseerd op de spelhit Colour Code. Leer alles over kleuren, patronen, vormen, volgorde en oriëntatie! Ben jij in alle seizoenen thuis? Download ook de extra opdrachten online! Bekijk hier de video en hier de productpagina.

IQ PerplexSG-305-IQ-Perplex-(atmosphere).jpg
Klaar voor een echte uitdaging? Vul het spelbord met tien kleurige puzzelstukken. Dat is moeilijker dan het eruit ziet, want de puzzelstukken passen soms op een verrassende manier… of juist niet. Dit IQ-spel komt in een handig reisformaat en bevat 120 opdrachten die je gegarandeerd perplex achterlaten. Perfect voor echte puzzelaars dus! Bekijk hier de video en hier de productpagina.

Criss Cross Cube
Goed gereedschap is het halve werk! Heb jij genoeg hersenpower om deze tachtig uitdagingen op te lossen? Draai de dertien schroeven kriskras in de transparante kubus zonder dat ze elkaar blokkeren. Een kubusvormige puzzel voor zowel kinderen als volwassenen die niet makkelijk doordraaien. Zit er bij jou nog een schroefje los? Bekijk hier de video en hier de productpagina.

IQ Mini Hexpert
Klaar voor een dubbele dosis IQ Mini opdrachten? Probeer dan IQ Mini Hexpert! Een hexagonale IQ-puzzel in zakformaat met extra moeilijke opdrachten om overal met je mee te nemen. Creëer je eigen uitdagingen door de blokkers te verplaatsen en vul het bord met je puzzelstukken! Selecteer je favoriete kleur en daag vrienden en familie uit voor extra speelplezier. Vind extra uitdagingen, hints en oplossingen online. Bekijk hier de video en hier de productpagina.