SOVD is bereikbaar op het telefoonnummer (0348) 41 97 71.

Erik Quam Vice President New Product and Business Development Smart Toys and Games

20 april 2023Erik Quam.jpg

De Amerikaan Erik Quam is bij Smart Toys and Games Inc. in dienst getreden als Vice President of New Product and Business Development. Quam voegt zich bij het Amerikaanse team en zal ook nauw samenwerken met het hoofdkantoor in België. Quam werkt al meer dan 25 jaar in de speelgoedbranche, waarin hij een belangrijke rol speelde bij de lancering van verschillende succesvolle merken. Tevens is hij voormalig voorzitter van de raad van bestuur van de American Specialty Toy Retailing Association (ASTRA) en is hij door Mojo Nation uitgeroepen tot Inventor Relations Executive of the Year 2021.

"Ik heb mijn carrière gewijd aan het vinden en promoten van speelgoed en spelletjes die cognitieve, sociale, emotionele en motorische vaardigheden ontwikkelen en uitdagen. Het is zo spannend om nu deel uit te maken van de Smart Toys and Games-familie”, aldus een enthousiaste Quam.

"Erik en ik zijn al jaren bekenden van elkaar. We hebben altijd een wederzijdse bewondering gehad voor elkaars bijdragen aan de industrie. Dat Erik het Smart-team komt versterken is een aanwinst voor de hele Smart Toys and Games-familie", aldus Rolf Vandoren, CEO van Smart Toys and Games.