SOVD is bereikbaar op het telefoonnummer (0348) 41 97 71.

Planet Happy neemt De Regenboog over

26 november 2019

Mark Ligteringen van Planet Happy heeft De Regenboog in Nijmegen overgenomen van Ingeborg Makkinje. Tegelijkertijd verhuisde de winkel naar een vier keer zo groot pand aan de Hertogstraat 102 in Nijmegen. Deze winkel (470 m2) werd op 9 november geopend.

De winkel heet officieel ‘De Regenboog by Planet Happy’, omdat De Regenboog nu eenmaal een
begrip is in Nijmegen en omgeving. De winkel voert echter het concept van Planet Happy. Ligteringen neemt het personeel over, tevens blijft Ingeborg Makkinje verbonden aan ‘De Regenboog by Planet Happy’, zodat de klanten de bekende gezichten blijven tegenkomen. Op de foto: Mark Ligteringen (derde van rechts) en Ingeborg Makkinje (tweede van rechts).

Crowdfunding
Om de nieuwe speelgoedwinkel te financieren werd onder andere een crowdfundingsactie gestart. Ligteringen hoopte op minimaal € 100.000,- voor de noodzakelijke verbouwing en om de basis van het assortiment goed neer te kunnen zetten. Dat bedrag werd ruim overschreden: op 21 november stond de teller op € 115.000,-. Bij het bereiken van € 200.000,- wil Ligteringen het ideale concept neerzetten. Hij streeft ernaar om de mooiste en duurzaamste speelgoedwinkel(s) van Nederland neer te zetten.

Naast de nieuwe winkel in Nijmegen, heeft Planet Happy winkels in Driebergen en Arnhem en een webshop.