Week van de Veiligheid

Week van de Veiligheid 2024

Net zoals in 2023 staat de Week van de Veiligheid in 2024 in het teken van Agressie en Geweld. Dit thema is (helaas) nog steeds actueel voor veel ondernemers. De Week van de Veiligheid vindt plaats in week 41, van 7 tot 13 oktober.

Week Van De Veiligheid Logo 2024 Voor Op Website Tekengebied 1

Agressief gedrag komt vaak onverwacht

Veilig omgaan met agressie en geweld kun je leren. Ontdek hier wat je kunt doen zodat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Agressie of geweld voorkomen

Schreeuwen, slaan, vernielen, bedreigen of chanteren - het zijn maar een paar vormen van agressie en geweld waar je als ondernemer mee te maken kunt krijgen. We worden erdoor overvallen, en ervaren het als grensoverschrijdend, beangstigend en verwarrend. Toch kun je je erop voorbereiden en ermee leren omgaan.

Lees meer over dit thema op de website van Platform Veilig Ondernemen

Hoe ga ik om met een agressieve klant?

Dat je met een agressor in aanraking komt kun je moeilijk voorkomen. Maar door jezelf en je medewerkers erop voor te bereiden word je er minder door overvallen. Leer over agressief gedrag en oefen je reacties, dan kun je agressie en geweld beter beheersen of zelfs voorkomen. Met de juiste voorbereiding maak je jezelf en je werknemers weerbaarder, en houd je jouw onderneming veiliger.

Lees alle tips op de website van Platform Veilig Ondernemen

Welke trainingen zijn er?

Goede agressietraining zorgt niet alleen voor een veiligere werkvloer, het voorkomt ook ziekteverzuim en zorgt voor een hogere tevredenheid onder werknemers. Bereid je voor op agressie en geweld met de e-learnings, trainingen en workshops van De Week van de Veiligheid en Platform Veilig Ondernemen (PVO). Bekijk hier wat we landelijk en regionaal organiseren, en meld je direct aan.

Bekijk de trainingen op de website van Platform Veilig Ondernemen

Terugblik Week van de Veiligheid 2023

In week 41 (7 t/m 13 oktober) is het de Week van Veiligheid. Ook in 2023 werd de Week van de Veiligheid georganiseerd.

Kijk op de website van de Week van de Veiligheid voor de terugblik over 2023