Front Office Medewerker

7-6-2024

Als Front Office Medewerker ben jij het vriendelijke gezicht van onze organisatie. Je werkt in een bevlogen en dynamisch team en ondersteunt alle afdelingen, maar in het bijzonder de afdeling ledenservice.

Ben jij iemand die graag met mensen werkt en geen uitdaging uit de weg gaat? Dan hebben wij dé baan voor jou. Als Front Office Medewerker ben jij het vriendelijke gezicht van onze organisatie. Je werkt in een bevlogen en dynamisch team en ondersteunt alle afdelingen, maar in het bijzonder de afdeling ledenservice. 

Wat vragen wij van jou ?

  • Je hebt talent voor het bedienen van de telefooncentrale en het gastvrij ontvangen van de bezoekers
  • Je zal betrokken worden bij de verwerking van mutaties in ons crm-systeem (Navision)
  • Je zal een bijdrage leveren in de uitvoering van de overige administratieve en facilitaire taken
  • Je bent in het bezit van een relevante opleiding of hebt aantoonbare ervaring
  • Je beheerst de Nederlandse taal
  • Je kan goed overweg met de programma’s van Microsoft-Office
  • Je bent een echte teamplayer

Wat bieden wij ?
Een zeer afwisselende job waarin je de dynamiek van de detailhandel terugziet. Je werkt in een enthousiast team, maar je kunt daarin je eigen verantwoordelijkheid pakken. Jouw salaris is afhankelijk van jouw kennisniveau en werkervaring.

Wie zijn wij?
Het Vakcentrum is de branche-organisatie voor zelfstandige ondernemers in food, non-food en franchisenemers. Het Vakcentrum behartigt de collectieve belangen van haar leden op het gebied van ondernemerschap, werkgeverschap, klantencontact, assortiment en innovatie en duurzaamheid. Daarnaast biedt het Vakcentrum haar leden individuele ondersteuning en advies op bedrijfseconomisch en juridisch terrein. Het Vakcentrum is ook het kenniscentrum voor franchising.

Leden van het Vakcentrum zijn zelfstandige supermarktondernemers en ondernemers met een foodspecialiteitenwinkel, een winkel in koken/tafelen, een speelgoedwinkel, slijterij of drogisterij.

Enthousiast geworden?
Heel goed. Stuur een motivatie en cv naar het mailadres h.okkerman@vakcentrum.nl of naar het Vakcentrum, t.a.v. Hanny Okkerman, Blekerijlaan 1, 3447 GR Woerden.

Wij zijn bereikbaar onder telefoonnummer 0348-419771. Als het enthousiasme wederzijds is, nodigen wij je graag uit voor een kennismakingsgesprek.