Secretaresse / projectassistent

7-6-2024

Wil je aan de slag voor zelfstandige winkeliers en franchisenemers? Vakcentrum Bedrijfsadvies biedt hen individuele ondersteuning en advies op bedrijfseconomisch en juridisch terrein.

Vakcentrum Bedrijfsadvies werkt samen met de brancheorganisatie het Vakcentrum. Leden van het Vakcentrum zijn zelfstandige supermarktondernemers en ondernemers met een foodspecialiteitenwinkel, een winkel in koken/serviezen, een speelgoedwinkel, slijterij of drogisterij.

Voor Vakcentrum Bedrijfsadvies zoeken wij een Secretaresse / projectassistent

Wie zijn wij?
Vakcentrum Bedrijfsadvies is een dynamische gespecialiseerde adviesorganisatie binnen de Vakcentrumgroep. Je komt te werken in een hecht team binnen een informele en collegiale werksfeer. De ondernemers die wij helpen staan bij ons voorop. Je gaat meerdere juridische en bedrijfseconomische adviseurs ondersteunen. Dat vraagt een flexibele instelling, een grote mate van betrokkenheid en coördinatievaardigheden.

Jouw werkzaamheden
Je zorgt voor de interne en externe communicatie door het beantwoorden van de telefoon, het verwerken van de correspondentie, dossier- en archiefbeheer, het afhandelen, plannen en/of vastleggen van afspraken en besluiten. Je brengt de belanghebbenden hiervan op de hoogte en werkt concept adviezen en processtukken uit tot brieven/documenten/presentaties.

Verder word je verantwoordelijk voor de organisatie van diverse projecten, organiseer je vergaderingen en bijeenkomsten en zorg je voor een tijdige voorbereiding en waar nodig ook voor de verslaglegging.

Meer over jou
Dat betekent dat we zoeken naar een medewerker met een afgeronde, relevante mbo-/hbo opleiding en een beschikbaarheid van minimaal 24 uur per week. Heb je de nodige ervaring en woon je in de omgeving van Woerden, dan zien we jouw reactie graag tegemoet.

Wat je van ons mag verwachten
Je komt te werken in een gezellig team. Je krijgt  veel vrijheid. Uiteraard is de beloning passend bij de verantwoordelijkheden.

Meer weten?
Natuurlijk kan je eerst op onze website kijken. Wil je dan nog meer weten neem dan contact op met Hanny Okkerman.

Ben jij de nieuwe collega?

Reageer dan snel via:

Vakcentrum Bedrijfsadvies
t.a.v. Hanny Okkerman      
Blekerijlaan 1
3447 GR Woerden
Telefoonnummer: (0348) 41 97 71
h.okkerman@vakcentrum.nl