Vakbeurs Foodspecialiteiten Voorjaarseditie is bereikbaar op (0348) 41 97 71 - info@foodspecialiteiten.nl

Banner website


Exposant worden?

Het idee achter het organiseren van deze voorjaarsbeurs is om krachten te bundelen van de diverse ‘huisbeurzen’ die door leveranciers georganiseerd worden, met het oog op de verschillende feestdagen in het voorjaar zoals Pasen, Pinksteren, Hemelvaart, Vaderdag en Moederdag. Ondernemers vinden de diverse huisbeurzen in het voorjaar namelijk héél erg nuttig en belangrijk, maar vinden het jammer dat alles zo verspreid in het land en op verschillende dagen, in plaats van op één centraal punt.

Om de Voorjaars Handelsbeurs haalbaar én betaalbaar te houden werken we op deze vakbeurs enkel met standunits en marktkramen. Zelfbouwstands zijn niet mogelijk. Zo kunnen exposanten de kosten beheersen én krijgen we een mooie uniforme uitstraling. Het idee achter de beurs is het ‘cash & carry’ idee. Uiteraard in de figuurlijke zin omdat meenemen van zoveel voorraad niet haalbaar is. Dat gezegd hebbende, het mag natuurlijk wel als je daar de producten voor hebt. Een leuke opzet waar je de ondernemers echt het gevoel van ‘handelen’ kan meegeven.

Standinformatie
Er kan gekozen worden uit standunits met een diepte van 2 of 3 meter en een breedte vanaf 2 meter. Afwijkende maten kunnen in overleg worden besproken. Naast de diverse standunits kan er ook gekozen worden om een marktkraam op het marktplein te huren. Klik hier om de prijslijst te bekijken. 

Hieronder de eerste opzet van de plattegrond van hal 4.

 

Plattegrond Vakbeurs Foodspecialiteiten Voorjaarseditie 2022 - 24-02-2022 (website).jpg

Wil je nog meer informatie, neem dan contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@foodspecialiteiten.nl of bel naar 0348-419771.

Vlek - inschrijven