Uitloggen
A tot Z
Pers
|
Het Vakcentrum en Vakcentrum Bedrijfsadvies zijn bereikbaar op (0348) 41 97 71.
Menu
Onderwerpen
Ondernemerschap
Werkgeverschap
Klanten
Assortiment
Innovatie
Duurzaamheid
Franchise
Branches
Supermarkten
Foodspecialiteitenwinkels
Biologische speciaalzaken
Huishoud/koken/tafelen
Speelgoed
Drogisterijen
Slijterijen
Vakcentrum Bedrijfsadvies
Bedrijfseconomisch advies
Bedrijfsjuridisch advies
Franchise advies
Verenigingsadvies
Inzet franchiseprofessional
Fiscaal advies
Vragen uit de praktijk
Tarieven en voorwaarden
Ledenvoordelen
Vakcentrum Expertise
Daarom ben ik lid
Lid worden
Over Vakcentrum
Agenda
Besturen
Jaarverslag
VakcentrumNieuws
Ons team
Partners
Vacatures
Vakcentrumleden in beeld
Vereniging
Contact
Pers
In English
Zoeken
A
Agenda
Alcohol
Allergenen
Arbeidsomstandigheden
Arbeidsovereenkomst
Arbeidsrecht
Arbo professionalisering
Assortiment
AVG
Algemene verordening gegevensbescherming (AVG)
B
Bedrijfsadvies
Bedrijfseconomisch advies
Bedrijfshulpverlening
Bedrijfsjuridisch advies
Bedrijfstakpensioenfonds voor het Levensmiddelenbedrijf (BPFL)
Belasting
Besturen
Betalingsverkeer
BHV
Bijeenkomsten
Branchecijfers
Branche-Event Foodspecialiteiten
Brandstofpas
Buma en Sena
C
Cao voor het Levensmiddelenbedrijf
Cao-informatieabonnement voor adviseurs
Certificering Foodspecialiteitenwinkels
Cijfers en trends
Circulaire economie
CO2 neutraal
Consumentenrecht
Contactgegevens
Contactloos betalen
Contributieschaal
Criminaliteit
Cybercriminaliteit
D
Dag van het Vakcentrum
De Nieuwe Winkelstraat (DNWS)
Detectiepoortjes
De Digitale Franchiseovereenkomst (DFO)
Digitale HACCP registratie
Duurzaamheid
Duurzaam. Energie. Besparen (DEB)
E
E-learning
eHerkenning
E-mailnieuwsbrief Vakcentrum
Energiecollectief
Energie Investeringsaftrek (EIA)
Etikettering
Expertise
F
FANed
Financieel voordeel voor Vakcentrumleden
Fiscaal advies
FiscaFlits
Foodspecialiteitenwinkels
Franchise
(franchising)
Franchise advies
De Digitale Franchiseovereenkomst
Inhuur franchiseprofessional
Verenigingsadvies
Functiewaardering (handboek)
G
Gemengde Branche
H
Handboek Functiewaardering
Help123 (online BHV-tool)
Huishoudelijk Reglement
Huurverlaging
Hygiënecode
I
Informatieplicht energiebesparing
Innovatie
J
Jaarverslag Vakcentrum
K
Klanten
Klantentevredenheidsonderzoek
L
Ledenvoordeel
Ledverlichting
Leerrekening POB
Lekkernijen
Lekkernijver
Lidmaatschap
Lokaal
Lokaal Retailbelang
Locatiebeleid
Loonschalen/loontabellen
M
Medewerkers Vakcentrum
Medewerkerstevredenheidsonderzoek
MEERwaarde campagne
Meerwaarde van de zelfstandig winkelier
MIA\Vamil
Minimumloon
mmm lekker werken
Model arbeidsovereenkomsten
N
Nationale Competities (foodspecialiteitenwinkel en kaasspeciaalzaak)
Nederlandse Franchise Code
Nieuwsoverzicht
NIX18
O
Ondernemerschap
Opleiding & Training
P
Partners
Pers
Pinnen
POB (Leerrekening)
Preventie ziekteverzuim
Privacy
Privacybeleid
Productcategoriewedstrijden
Professionalisering
R
Race To Zero
Regeldruk
Retailagenda
RI&E en Arbo professionalisering
Rmoni
(digitale HACCP registratie)
S
Sectorpremie
Speelgoed en Hobby
SSK
Startende ondernemer
Statiegeld
SUP-heffing (plastic verpakking)
Super Supermarkt Keurmerk
Supersteun
T
Tabak
Tarieven Buma en Sena
Toegankelijkheid
Toolkit werving
Training
Trends en cijfers
U
UBO (Ultimate Benificial Owners)
Uitstel belasting (voorbeeldbrief)
Uitstel huur (voorbeeldbrief)
V
Vakantiekaart
Vakbeurs Foodspecialiteiten
Vakcentrum Bedrijfsadvies
Vakcentrumleden in beeld
Vakcentrum Expertise
Vakcentrum Meerwaarde
VakcentrumNieuws
VakcentrumNieuws Digitaal
Vakcentrum Privacybeleid
Vakcentrum Rmoni
Vakcentrum ZorgPortaal
Vals geld
Veiligheid
Veiligheidsscan
Verpakking
Vereniging het Vakcentrum
Vestigingsplaatsonderzoek
Voorbeeldbrief uitstel belasting
Voorbeeldbrief uitstel huur
Voorjaarsbeurs Foodspecialiteiten
Vragen uit de praktijk
Voedselveiligheid
W
Waarschuwingsregister
Werkgeverschap
Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB)
Wervingscampagne - De werkgever met MEERwaarde
Winkeldieven betalen
Winkeltijden
Workshop informatieplicht energiebesparing
X
-
Y
-
Z
Zelfzorggeneesmiddelen
Ziekte en re-integratie
ZorgPortaal
ZO
2
Z Award