D8X_4434

Vakbeurs Foodspecialiteiten 2020 uitgesteld naar 2021!

Nieuwe datum: maandag 27 en dinsdag 28 september 2021.

Lees hier verder...
D8L_7892

Reserveer een standruimte

Gelet op het succes van deze vakbeurs en de marktontwikkelingen kan je bedrijf natuurlijk niet ontbreken.

Lees hier alle informatie over deelnemen
D8L_4104

Terugblik 2019

De 30e editie nog een keer beleven? Kijk de foto's en video's terug.

Bekijk hier de foto's en video's
D8L_3943

Praktische info

Hoe kan ik Expo Houten bereiken? Waar kan ik terecht voor vragen? Voor wie is de Vakbeurs Foodspecialiteiten bedoeld?

Lees hier alle praktische info


BREAKING NEWS!

Vakbeurs Foodspecialiteiten 2020 uitgesteld naar 2021!

Versoepelingen in de coronacrisis zijn aan de orde van de dag, maar het coronavirus houdt ons allemaal nog steeds in zijn greep. Dat betekent ook dat wij als organisatie onze verantwoordelijkheid moeten nemen en hebben wij gekeken naar de kansen en bedreigingen van het houden van de vakbeurs zoals wij gewend zijn. Al snel moet dan de conclusie getrokken worden dat in de oorspronkelijke opzet dit niet mogelijk is om reden dat de anderhalve meter reglementen niet kunnen worden gewaarborgd. Met name die reden is voor ons aanleiding geweest om tot de conclusie te komen om de Vakbeurs Foodspecialiteiten op te schorten naar maandag 27 en dinsdag 28 september 2021.

Kansen benutten
De Vakbeurs Foodspecialiteiten is al ruim 30 jaar de vertrouwde plek waar retail en wholesale elkaar ontmoeten om te netwerken, handel te bedrijven én nieuwe producten en diensten in de markt te zetten. Als het niet kan zoals het moet, dan moet het zoals het gaat en daarom zijn wij voor dit jaar alternatieven aan het onderzoeken.

Graag zien wij onze enthousiaste standhouders en bezoekers op de Vakbeurs Foodspecialiteiten 2021 op 27 en 28 september in Expo Houten.

Wij wensen jullie nog heel veel sterkte toe in deze periode en steun elkaar.

Met vriendelijke groet,
Namens het beursteam

Rick Brantenaar
Evelien de Ruijg
Saskia Brattinga


Vakbeurs Foodspecialiteiten de grootste versbeurs van Nederland!

Reeds 30 jaar is de vakbeurs Foodspecialiteiten een groot begrip bij ondernemers die willen werken met alleen de mooiste en beste producten. Van oorsprong mag de beurs dan begonnen zijn als kaasbeurs voor kaaswinkeliers, in de loop der tijd is de beurs geëvolueerd naar dé beurs voor alle ondernemers die werken met foodspecialiteiten zoals kaas, noten, chocolade, koffie/thee, wijnen, bieren, vleeswaren en noem maar op wat al meer.

De Vakbeurs Foodspecialiteiten vindt plaats op maandag 27 en dinsdag 28 september 2021 in hal 1 en 2 van Expo Houten. De beursvloer is voor bezoekers geopend van 13:00 tot 22:00 uur.

Home - film

Home - terugblik

Home - Programma

Home - exposanten

Home - Noviteiten

Home - Kaaskeuringen


Beurseditie Lekkernijver 2019