Lekkernijver en Lekkernijen

Leden van het Vakcentrum met een foodspecialiteitenwinkel krijgen elk kwartaal het vakblad Lekkernijver. Daarnaast is er het glossy magazine Lekkernijen, dat één keer per jaar uitkomt en door gecertificeerde foodspecialiteitenwinkels aan klanten kan worden gegeven.

Lekkernijver

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste trends en ontwikkelingen in de foodspecialiteitenbranche? Dan kun je je gratis aanmelden voor het vakblad Lekkernijver door een e-mail te sturen naar info@foodspecialiteiten.nl. In dit vakblad vind je vier keer per jaar alle belangrijke informatie voor ondernemers. Denk aan nieuws over de Vakbeurs Foodspecialiteiten, details over de Nationale Competities en Certificering Foodspecialiteitenwinkels, en interessante interviews met collega's uit de branche. Kortom, een blad dat je als eigenaar van een foodspeciaalzaak zeker niet wilt missen!

Hieronder vind je een overzicht van de beschikbare uitgaves van Lekkernijver.

Lekkernijen

Om consumenten te informeren over de prachtige en exclusieve producten die te vinden zijn in foodspecialiteitenwinkels, is er een consumentenuitgave van Lekkernijver gemaakt. Deze uitgave, die maar liefst tachtig pagina's dik is, zit boordevol heerlijke recepten en interessante weetjes. Uiteraard worden ook de gecertificeerde winkels genoemd.

Lees hieronder de uitgaves van Lekkernijen.

Gepubliceerd: vrijdag 3 mei 2024