Bedrijfsjuridisch advies: onafhankelijke specialisten

Arbeidsvoorwaarden, personeelsbeleid, huurafspraken en (franchise)overeenkomsten: als ondernemer heeft u te maken met (te) veel contracten, regels en wetten.

Gelukkig zijn onze ervaren juristen gespecialiseerd in al deze rechtsgebieden. De lijnen zijn kort, de benadering is persoonlijk en de advisering en begeleiding zijn professioneel en daadkrachtig. De juristen van het Vakcentrum zijn bovendien onafhankelijk en kennen de branche. Zij zijn uw vraagbaak en denken graag met u mee. Door de unieke krachtenbundeling met de bedrijfseconomische adviseurs kunnen onze juristen uw belang optimaal behartigen.

VC advocatuur

VC Advocatuur kan Vakcentrumleden bijstaan in complexe juridische procedures. VC Advocatuur heeft jarenlange ervaring in de juridische dienstverlening voor zelfstandig ondernemers en franchisenemers.

Op basis van die ervaring schrijft VC Advocatuur regelmatig over actuele ontwikkelingen.

Tarieven

Eerstelijns telefonische hulp is voor Vakcentrum-leden kosteloos. Uitgebreider dienstverlening wordt verleend tegen scherpe tarieven, zodat het advies ook betaalbaar is.

Contact

Wilt u contact met één van onze specialisten? Bel Vakcentrum Bedrijfsadvies op (0348) 41 97 71 of e-mail naar advies@vakcentrum.nl.

Neem contact op

Wilt u contact met één van onze specialisten? Bel Vakcentrum Bedrijfsadvies op (0348) 41 97 71 of e-mail naar advies@vakcentrum.nl.

Gepubliceerd: dinsdag 7 mei 2024