Tarieven en voorwaarden

Het Vakcentrum vindt het belangrijk dat advies niet alleen goed, maar ook betaalbaar is. Daarom hanteren wij scherpe tarieven. En leden? Die krijgen korting.

Uurtarieven 2024 Vakcentrumleden Niet-leden
Bedrijfseconomisch advies € 141 € 176
Bedrijfsjuridisch advies  € 154 € 199
Advocatuur/Mediation € 203 € 253
Voorrijtarief € 193 € 295

Wanneer er een dossier wordt geopend, brengen wij € 20,00 dossier/administratiekosten in rekening.

Zijn dossiers zwaarwegend en/of spoedeisend, dan brengen wij een toeslag in rekening. Dit geldt voor zowel bedrijfseconomisch als juridisch advies en wij melden dat vooraf.

Alle genoemde tarieven zijn exclusief 21% btw.

Gratis telefonisch advies

Vakcentrumleden hebben recht op gratis eerstelijns telefonisch advies van de bedrijfsjuridisch en bedrijfseconomisch adviseurs. Dit geldt voor:

  • alle vragen over de CAO voor het levensmiddelenbedrijf;
  • alle vragen op elk mogelijk juridisch en bedrijfseconomisch gebied die direct, op basis van algemene (juridische en bedrijfseconomische) kennis, kunnen worden beantwoord.

Als naslagwerkzaamheden moeten worden verricht, correspondentie moet worden gevoerd, dossierinhoud moet worden gelezen, maken wij een dossier aan tegen de hierboven geldende uurtarieven. Wij delen dat van tevoren aan u mee.

Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. De algemene voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel.

Vertrouwelijkheid en voorkoming van belangenverstrengeling

Uw vertrouwelijkheid is bij Vakcentrum Bedrijfsadvies gewaarborgd. Onze adviseurs werken met algemeen geaccepteerde gedragscodes. Tijdens de uitoefening van de functie treden zij op een eerlijke en zorgvuldige wijze op in overeenstemming met de vereisten conform de wet en de voorschriften van de betrokken beroepsorganisaties.

Gepubliceerd: dinsdag 7 mei 2024