Magazines

Vakcentrumleden met een foodspecialiteitenwinkel ontvangen vier maal per jaar het vakblad Lekkernijver. Voor de consument is er het glossy magazine Lekkernijen, dat eenmaal per jaar verschijnt en door de gecertificeerde foodspecialiteitenwinkels aan klanten kan worden gegeven.

Lekkernijver

Op de hoogte blijven van alle trends en ontwikkelingen in de foodspecialiteitenbranche? Meld je dan aan voor het gratis vakblad Lekkernijver door een e-mail te sturen naar info@foodspecialiteiten.nl. In dit vakblad lees je vier keer per jaar alles wat voor ondernemers van belang is. Nieuws over de Vakbeurs Foodspecialiteiten, informatie over de Nationale Competities en Certificering Foodspecialiteitenwinkels, interessante interviews met collega's uit de branche... Kortom, een blad dat je als foodspeciaalzaakondernemer zeker niet wilt missen!

Lees hier onder de uitgaves van Lekkernijver.

Voorkant.jpg

Klik hier om de Lekkernijver te openen.


Adverteren in Lekkernijver?

Bekijk hier alle informatie over de advertentieverkoop in Lekkernijver.

Lekkernijen

Om consumenten te informeren over de mooie en exclusieve producten in foodspecialiteitenwinkels is er een consumentenuitgave van Lekkernijver gemaakt. Deze tachtig pagina’s dikke glossy staat boordevol recepten en wetenswaardigheden. Uiteraard worden ook de gecertificeerde winkels benoemd. Klik hier om alle uitgaves te bekijken.

Lees hieronder de nieuwste uitgave van Lekkernijen 2023

Voorkant Lekkernijen.png
Klik hier om de Lekkernijen te openen.

 

Adverteren in Lekkernijen?

Bekijk hier alle informatie over de advertentieverkoop in Lekkernijen.