De organisatie van de Nationale Kaasweek is bereikbaar op (0348) 41 97 71 info@foodspecialiteiten.nl

Banner website 2024 kaasweek

Nationale Kaasweek 8 t/m 14 april 2024

Het is erg belangrijk om de lokale ondernemers te blijven steunen. Tijdens de Nationale Kaasweek zullen de kaasspecialisten nóg meer hun best doen om u te verrassen met de lekkerste zachte, half harde en harde kazen die er te vinden zijn.

De Nationale Kaasweek heeft tot doel om deze kaasspecialisten in het zonnetje te zetten, omdat deze ambachtelijke mannen en vrouwen altijd aan u denken en zelden aan zichzelf. Nederland en kaas zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Van de melk van Hollandse koeien maken wij de allerlekkerste kazen! Wist u trouwens dat er 10 liter melk nodig is om 1 kilo kaas te maken?

Waarom u de kaasspecialist zou moeten blijven ondersteunen? Heel simpel, alleen hier kunt u terecht voor de echte kennis van de herkomst van het product, bereiding van het product en de juiste bewaaradviezen. Maar ook voor de juiste adviezen voor een lekkere kaas of mooie borrelplank al dan niet met begeleidende dranken. En niet te vergeten de absolute kennis van allergenen en dieetwensen. Kortom, alle informatie en kennis is te vinden bij uw kaasspecialist.

In 2024 mede mogelijk gemaakt door:
     
Hoofdsponsors    
cono.jpg Voets Cheese Dippers.jpg Logo_text_S (1).png
Sponsors  
Treur.jpg Logo Zuivelhoeve Logo Zijerveld