De organisatie van de Nationale Kaasweek is bereikbaar op (0348) 41 97 71 info@foodspecialiteiten.nl

Banner website 2022 def. (Middel)

Nationale Kaasweek op verzoek verplaatst naar maart 2022!


De Nationale Kaasweek 2021 welke gehouden zou worden van 1 t/m 7 november zal worden verplaatst naar 14 t/m 20 maart 2022.


Natuurlijk vindt de organisatie dit een moeilijk besluit, echter, het is de nadrukkelijke wens van zéér veel ondernemers om juist niet in november een Nationale Kaasweek te organiseren om reden dat men het dan al heel erg druk heeft met het oog op de aanstaande feestdagen, kerstpakketten én drukte in de winkel die er dan toch al is.

Na rondvraag is duidelijk geworden dat het voor ondernemers véél wenselijker is om tegen het einde van de winter weer een “start moment” te creëren en zodoende meer traffic naar de winkels te genereren.

Gekeken is naar wat dan de beste periode zou zijn volgens de ondernemers die we gesproken hebben én gelet op alle feest- en promotiedagen in 2022. Hieruit blijkt dat medio maart de beste week is om de Nationale Kaasweek te organiseren.

Binnenkort volgt er verdere informatie. Ondernemers die zich al hebben ingeschreven middels een bestelling in de webshop van de NKW kunnen hun inschrijving laten staan tot maart 2022 óf kiezen voor restitutie van het inschrijfgeld, hierover zal de organisatie contact opnemen met deze groep ondernemers.

 

Mede mogelijk gemaakt door:
     
Hoofdsponsors    
cono.jpg Voets Cheese Dippers.jpg Zijerveld.jpg
Sponsors    
Intercheese.jpg Remijn.jpg Treur.jpg