Basiscursus 'Kaas verkopen'
In uw winkel staat de klant centraal. En een goede verkoper
staat dicht bij de klant! Kennis van kaas is voor uw
medewerker van groot belang. Zo kan uw medewerker uw klant
overtuigen van de overheerlijke lekkernijen uit het
assortiment van uw winkel. Natuurlijk geeft dit ook extra
plezier en voldoening.
Vakcentrum Foodspecialiteiten organiseert in samenwerking met
Annelies van den Ende van opleidingsinstituut Cheese of Course
de cursus ‘Kaas verkopen’.
Wilt u uw klanten optimaal van dienst kunnen zijn? Train uw
personeel! Zorg voor plezier en vakinhoudelijke kennis in het
werk van u en uw mensen! Vakcentrum Foodspecialiteiten biedt u
de mogelijkheid om uw personeel (bij) te scholen tot een
kennisrijke en klantgerichte medewerker.
Wat wordt er behandeld in de cursus?
- Bereidingswijze van kaas
- Vetgehalte en gezondheidsaspecten
- Rijpen, affineren, chambreren van kaas
-
De verschillende soorten kaas, Hollandse en buitenlandse
kazen
- De snijwijze van alle soorten
- De presentatie van kaas
- Proeven van kaas
- De toepassingen van kaas
- HACCP werkwijzen en kwaliteitsaspecten
Daarnaast worden er in de training verkoopargumenten gegeven,
die voor de medewerkers handvatten zijn om op een leuke manier
de consument met net dat stukje extra naar huis toe te laten
gaan.
Met andere woorden; professioneel en commercieel bezig zijn
met kaas! Kortom, een hele nuttige en goede ervaring voor uw
medewerkers.
De cursusprijs bedraagt per persoon € 395,-- voor leden
van het Vakcentrum en € 465,-- voor niet leden.
Deze prijzen zijn exclusief BTW maar inclusief
cursusmateriaal.
De cursus wordt gegeven in Woerden bij het Vakcentrum en bestaat uit vier avonden van 19.00 uur tot 21:30 uur. In 2024 staan er twee cursussen gepland, de cursusdata zijn:
- 13 mei – 27 mei – 10 juni – 17 juni
-
2 sept. – 9 sept. – 16 sept. - 23 sept
* Bij minder dan 10 deelnemers behouden wij ons het recht voor
een cursus te annuleren.
16-06-2023