Basiscursus 'Kaas verkopen'

Kennis is kracht

Motivatie en kennis van zaken leiden tot meer plezier in het werk en betere verkoopresultaten. Daarvoor legt Cheese of Course de basis met goed doordachte opleidingen en trainingen: to-the-point en praktijkgericht. Doelgroepen: van beginner tot vergevorderd; van personeel in de bediening tot manager.

Van alle markten thuis

Onderwerpen die in een cursus of training aan bod komen zijn:

  • Bereidingswijze, gezondheid en kaas, rijpen, affineren.
  • Soorten kaas (onder meer naar grondstofvorm);
  • Vetgehalte;
  • Kwaliteitsaspecten;
  • Wijze van snijden van de diverse kaassoorten;
  • Presentatie van kaas
  • Promotie
  • HACCP en werkwijze;

De cursus is volledig gericht op de verkoop van Hollandse en buitenlandse kaas.

Cursusduur

Dit bestaat uit 5 avonden.  
Tijden van 19:00 tot 22:00 uur 

Plaats

Hybride, de eerste en laatste cursus vinden op het kantoor van het Vakcentrum plaats.

Data

  • 17 januari 2022
  • 24 januari 2022
  • 31 januari 2022
  • 7 februari 2022
  • 14 februari 2022

Proeven

Niets is verplicht natuurlijk, maar een goede kaasverkoper proeft de kaas die hij/zij aan de man brengt op de eigen lippen, om maar te onderstrepen dat proeven tijdens de avonden toch belangrijk is. Per avond worden 8 à 10 kazen geproefd en uitvoerig besproken.

Kosten

   

Kosten voor leden van het Vakcentrum
(op kantoor Vakcentrum)

€ 325,00

Per cursist.
Voor niet leden € 375,00

Kosten voor leden van het Vakcentrum
Hybride 3 delen online en 2 op locatie)

€ 286,00

Per cursist.
Voor niet leden € 325,00

Cursusmap €   65,00

Map van ± 230 pagina’s.
Voor niet leden € 70,-

Certificaat €   10,00 per cursist.
Voor niet leden € 10,00

Bij inschrijving van 2 cursisten € 325,-- per cursist; voor niet leden € 350,00 Bij inschrijving van 4 cursisten € 300,-- per cursist; voor niet leden € 325,00 Bij aanmelding volgt een factuur / vooruitbetaling van 20% van de cursuskosten. De prijzen zijn exclusief 21% BTW.