Betaalterminals en kaartacceptatie

Als lid van het Vakcentrum kunt u profiteren van speciale kortingen op de aanschaf van een Worldline betaalautomaat. Ook kunt u terecht voor scherpe tarieven voor het accepteren van kaartbetalingen. De selectie van de producten en diensten zijn met medewerking van Vakcentrum samengesteld, zodat u gegarandeerd bent van een relevant aanbod. Van betaalautomaat tot en met kaartbetalingen via Worldline profiteert u van exclusief ledenvoordeel.

Worldline.JPG
> Betaalautomaten
> Kaartacceptatie

 

Betaalautomaten

De betaalautomaten zijn robuust, kennen een strak design en maken afrekenen eenvoudig. De betaalautomaten ondersteunen smartphone en contactloze betalingen en accepteren alle bekende betaalkaarten. Met de exclusieve korting vanuit het Vakcentrum kunt u eenvoudig van start tegen zeer aantrekkelijke tarieven.

Eigen automaat voor klant en kassier

Via Worldline kunt u een kassiersgedeelte (Merchant Unit) bestellen. Het kassiersgedeelte is simpel te koppelen aan een YOMANI toonbank betaalautomaat. Met een apart kassiersgedeelte voor uw betaalautomaat hoeft u geen automaat heen en weer te schuiven over de toonbank. Op het kassiersgedeelte worden namelijk de transactiegegevens door u ingevoerd, de klant betaalt op de betaalautomaat op de toonbank.

Mobiele betaalautomaat voor bezorgdiensten

Voor u als ondernemer is het nog belangrijker geworden om snel over uw geld te beschikken en flexibel af te kunnen rekenen. Daar kan een mobiele betaalautomaat u bij helpen. Via Worldline kunt u een YOXIMO mobiele betaalautomaat kopen of huren, zodat uw klanten direct en overal contactloos bij u kunnen betalen. Met de YOXIMO betalen uw klanten direct, snel en veilig.

De flexibele betaaloplossing:

Een YOXIMO mobiele betaalautomaat
Inclusief gratis “plug and play” installatie
Inclusief een All-in onderhoudscontract
Keuze tussen een Wifi of 3G/4G verbinding

 

Kaartacceptatie

Worldline  biedt Vakcentrumleden ook speciale tarieven voor de acceptatie van betaalkaarten en het verwerken van pinbetalingen. Kijk hier voor de actuele tarieven. 

Wilt u meer informatie of een offerte geef dan uw gegevens op via deze pagina.

U kunt ook bellen met (0)88 765 7010

Maestro en V Pay vervallen

Maestro en V Pay gaan vervallen. Lees meer op de site van Worldline.

 

 

07-03-2022