Betaalterminals en kaartacceptatie

Als lid van het Vakcentrum kunt u profiteren van speciale kortingen op de aanschaf van een Worldline betaalautomaat. Ook kunt u terecht voor scherpe tarieven voor het accepteren van kaartbetalingen. De selectie van de producten en diensten zijn met medewerking van Vakcentrum samengesteld, zodat u gegarandeerd bent van een relevant aanbod. Van betaalautomaat tot en met kaartbetalingen via Worldline profiteert u van exclusief ledenvoordeel.

 

Worldline.JPG
> Betaalautomaten
> Kaartacceptatie

 

Betaalautomaten

De betaalautomaten zijn robuust, kennen een strak design en maken afrekenen eenvoudig. De betaalautomaten ondersteunen smartphone en contactloze betalingen en accepteren alle bekende betaalkaarten. Met de exclusieve korting vanuit het Vakcentrum kunt u eenvoudig van start tegen zeer aantrekkelijke tarieven.

Eigen automaat voor klant en kassier

Via Worldline kunt u een kassiersgedeelte (Merchant Unit) bestellen. Het kassiersgedeelte is simpel te koppelen aan een YOMANI toonbank betaalautomaat. Met een apart kassiersgedeelte voor uw betaalautomaat hoeft u geen automaat heen en weer te schuiven over de toonbank. Op het kassiersgedeelte worden namelijk de transactiegegevens door u ingevoerd, de klant betaalt op de betaalautomaat op de toonbank.

Mobiele betaalautomaat voor bezorgdiensten

Voor u als ondernemer is het nog belangrijker geworden om snel over uw geld te beschikken en flexibel af te kunnen rekenen. Daar kan een mobiele betaalautomaat u bij helpen. Via Worldline kunt u een YOXIMO mobiele betaalautomaat kopen of huren, zodat uw klanten direct en overal contactloos bij u kunnen betalen. Met de YOXIMO betalen uw klanten direct, snel en veilig.

De flexibele betaaloplossing:

Een YOXIMO mobiele betaalautomaat
Inclusief gratis “plug and play” installatie
Inclusief een All-in onderhoudscontract
Keuze tussen een Wifi of 3G/4G verbinding

Verander uw Android smartphone in een pinmobiel

Met Worldline Tap on Mobile verandert uw Android smartphone in een pinmobiel. De mobiel dient wel een NFC antenne te hebben en minimaal op Android 8 of hoger te draaien. Zo heeft u een backup voor de reguliere pinapparatuur, een extra mogelijkheid om wachtrijen bij de kassa te voorkomen of een praktiche oplossing voor uw bezorger. 

De App werkt eenvoudig:

Gebruik de Tap on Mobile app om uw Android smartphone of tablet in een pinautomaat te veranderen: de installatie is makkelijk, de activatie snel en u betaalt enkel voor wat je gebruikt.

1. Start de Tap on Mobile-applicatie.

2. Typ het transactiebedrag in.

3. Houdt de betaalkaart in de buurt van de smartphone.

4. Als het bedrag hoger is dan € 50,- (limiet voor contactloze betalingen) wordt de pincode gevraagd.

5. Nadat de betaling is voltooid, wordt het transactieoverzicht getoond met de mogelijkheid om een digitale bon te ontvangen (via e-mail of QR-code).

Voor deze dienst berekent Worldline geen opstart- en abonnementskosten maar een bedrag per transactie (1,9%).
Lees meer op de site van Worldline,

Kaartacceptatie

Worldline  biedt Vakcentrumleden ook speciale tarieven voor de acceptatie van betaalkaarten en het verwerken van pinbetalingen. Kijk hier voor de actuele tarieven.  

Wilt u meer informatie of een offerte geef dan uw gegevens op via deze pagina.

U kunt ook bellen met (0)88 765 7010

Maestro en V Pay vervallen

Maestro en V Pay gaan vervallen. Lees meer op de site van Worldline.

 

 

07-03-2022