Betaalterminals en kaartacceptatie

Als lid van het Vakcentrum kunt u profiteren van speciale kortingen op de aanschaf van een Worldline betaalautomaat. Ook kunt u terecht voor scherpe tarieven voor het accepteren van kaartbetalingen. De selectie van de producten en diensten zijn met medewerking van Vakcentrum samengesteld, zodat u gegarandeerd bent van een relevant aanbod. Van betaalautomaat tot en met kaartbetalingen via Worldline profiteert u van exclusief ledenvoordeel.

Worldline.JPG

De betaalautomaten zijn robuust, kennen een strak design en maken afrekenen eenvoudig. De betaalautomaten ondersteunen smartphone en contactloze betalingen en accepteren alle bekende betaalkaarten. Met de exclusieve korting vanuit het Vakcentrum kunt u eenvoudig van start tegen zeer aantrekkelijke tarieven.

Mobiele betaalautomaat voor bezorgdienstenvof click en collect

De impact van de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus is groot voor het bedrijfsleven. Voor u als ondernemer is het nog belangrijker geworden om snel over uw geld te beschikken en flexibel af te kunnen rekenen. Daar kan een mobiele betaalautomaat u bij helpen. Via Worldline kunt u een YOXIMO mobiele betaalautomaat kopen of huren, zodat uw klanten direct en overal contactloos bij u kunnen betalen. Met de YOXIMO betalen uw klanten direct, snel en veilig.

De flexibele betaaloplossing:

Een YOXIMO mobiele betaalautomaat
Inclusief gratis “plug and play” installatie
Inclusief een All-in onderhoudscontract
Keuze tussen een Wifi of 3G/4G verbinding

Makkelijker afstand houden

Hoe gaat u als ondernemer om met de anderhalve meter-eis?
Eenvoudig afstand houden tijdens het afrekenen

Via Worldline kunt u een kassiersgedeelte (Merchant Unit) bestellen voor € 175, -. Het kassiersgedeelte is simpel te koppelen aan een YOMANI toonbank betaalautomaat. Met een apart kassiersgedeelte voor uw betaalautomaat is het eenvoudig om tijdens het afrekenen anderhalf meter afstand te houden tussen u en uw klanten. Op het kassiersgedeelte worden namelijk de transactiegegevens door u ingevoerd, de klant betaalt op de betaalautomaat op de toonbank. Met een kassiersgedeelte hoeft de betaalautomaat dus niet meer heen en weer te worden geschoven over de toonbank.

Kaartacceptatie

Wolrdline biedt Vakcentrumleden ook speciale tarieven voor de acceptatie van betaalkaarten en het verwerken van pinbetalingen. 

Wilt u meer informatie of een offerte geef dan uw gegevens op via deze pagina.

 

03-07-2020