Snel van start met online bestellingen

Nu het bezoek van de fysieke winkel steeds meer beperkt wordt, kan het opzetten van een webwinkel een mogelijke oplossing zijn.

JouwWeb

JouwWeb is een doe-het-zelf programma om zelf een online webshop (met of zonder website) in te richten. Het inrichten van een webshop kan circa in een dagdeel worden gerealiseerd, waarbij u zelf de opzet, vormgeving, betaalmethode(n) en de wijze van bezorgen of ophalen bepaalt. Op www.jouwweb.nl/webshop leest u meer over dit pakket. Leden van het Vakcentrum kunnen gebruikmaken van een exclusieve korting die het Vakcentrum met JouwWeb heeft afgesloten. Als u zich aanmeldt via deze aanmeldlink, dan zijn de eerste 3 maanden gratis. Vervolgens betaalt u € 6,50 per maand (i.p.v. € 9) als u een Pro-abonnement aangaat of € 9 per maand (i.p.v. € 18) als u een Business-abonnement aangaat. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Andere aanbieders van webshopmogelijkheden zijn onder meer Versbesteld.nl en Graaggedaan.nl. Afhankelijk van uw exacte wensen kunt u kiezen voor de aanbieder die het beste past bij uw wensen.

19-10-2021