Snel van start met online bestellingen

Nu het bezoek van de fysieke winkel steeds meer beperkt wordt, kan het opzetten van een webwinkel een mogelijke oplossing zijn.

Wij geven u hier twee aanbieders die daarbij van dienst kunnen zijn.

JouwWeb

JouwWeb is een doe-het-zelf programma om zelf een online webshop (met of zonder website) in te richten. Het inrichten van een webshop kan circa in een dagdeel worden gerealiseerd, waarbij u zelf de opzet, vormgeving, betaalmethode(n) en de wijze van bezorgen of ophalen bepaalt. Op www.jouwweb.nl/webshop leest u meer over dit pakket. Leden van het Vakcentrum kunnen gebruikmaken van een exclusieve korting die het Vakcentrum met JouwWeb heeft afgesloten. Als u zich aanmeldt via deze aanmeldlink, dan zijn de eerste 3 maanden gratis. Vervolgens betaalt u € 6,50 per maand (i.p.v. € 8) als u een Pro-abonnement aangaat of € 8 per maand (i.p.v. € 16) als u een Business-abonnement aangaat. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Midmid

Midmid biedt al een aantal jaar webshops voor ondernemers. In verband met huidige ontwikkelingen heeft zij een noodoplossing voor online bestellen voor ondernemers. Wanneer u uw NAW-gegevens en de productlijst per e-mail toestuurt, dan richten zij voor u binnen enkele dagen een basis webshop in. Dit betreft een basisweergave van uw assortiment. Vervolgens ontvangt u inloggegevens om de bestellingen te volgen en om uw webshop maatwerk aan te vullen, bijvoorbeeld door het toevoegen van foto’s. De webshopsoftware kan kosteloos worden gebruikt tot eind juni (of langer indien nodig). Als alles weer gaat zoals het moet gaan, wordt de webshop in overleg stopgezet of kunt u deze continueren voor een bedrag van rond de € 35 per maand. Op www.midmid.nl leest u meer over dit programma. Wanneer u interesse heeft in dit aanbod, stuur een e-mail naar reactie@vakcentrum.nl.

Andere aanbieders van webshopmogelijkheden zijn onder meer Versbesteld.nl en Graaggedaan.nl. Afhankelijk van uw exacte wensen kunt u kiezen voor de aanbieder die het beste past bij uw wensen.