Betaalterminals en kaartacceptatie

Als lid van het Vakcentrum kunt u profiteren van speciale kortingen op de aanschaf van een Worldline betaalautomaat. Ook kunt u terecht voor scherpe tarieven voor het accepteren van kaartbetalingen. De selectie van de producten en diensten zijn met medewerking van Vakcentrum samengesteld, zodat u gegarandeerd bent van een relevant aanbod. Van betaalautomaat tot en met kaartbetalingen via Worldline profiteert u van exclusief ledenvoordeel.

Aanbod Worldline

Worldline biedt u diverse mogelijkheden om veilig, snel en gemakkelijk met uw klanten af te kunnen rekenen!

1000F2, de allrounder

De betaalterminal 1000F2 is een speciale betaalterminal die een robuuste en veilige transactieverwerking biedt. Met deze betaalterminal kunt u zowel kaart, contactloos, mobiel en QR-code betalingen accepteren. Er is tot €100 ledenkorting van toepassing bij de aanschaf.

Bekijk meer informatie of bestel gelijk.

Link/2500, de handige compacte

De betaalterminal Link/2500 biedt ook een veilige manier van transactieverwerking. Met deze compacte pinautomaat kunt u zonder maandelijkse kosten elektronische betalingen accepteren. Er is tot €50 ledenkorting van toepassing bij de aanschaf.

Bekijk meer informatie of bestel gelijk.


Tap on Mobile

Tap on mobile transformeert uw smartphone in een betaalterminal, compatibel met zowel iOS- als Android-apparaten.

Bekijk meer informatie of bestel gelijk voor Iphone of voor Android.


QR Code Payments

Met de QR Code Payments oplossing kunt u op een gebruiksvriendelijke manier snel unieke QR codes genereren voor uw klanten.

Bekijk meer informatie of bestel gelijk.


Pay by Link

Pay by Link is een eenvoudig te installeren oplossing. Geen webshop nodig maar wel eenvoudig via sms, mail, whatsapp een betaallink sturen.

Bekijk meer informatie of bestel gelijk.

Worldline Global Online Pay

Worldline Global Online Pay, de oplossing voor e-commerce, biedt efficiënte en veilige transacties op eenvoudige wijze. Ook online afrekenen in uw webshop is bij ons op maat gemaakt.

Bekijk meer informatie of bestel gelijk.

Alle producten in ons assortiment zijn gemaakt om de betaalervaring in alle verschillende omgevingen zowel in-store danwel online te verbeteren en te vereenvoudigen.

Vind hier alle specificaties van alle betaaloplossingen op een rij.

Worldline Totaal Overzicht
Saturn 1000F2

Contactgegevens Worldline Sales

Bent u op zoek naar de nieuwste technologie voor uw betalingen dan bent u bij Worldline aan het juiste adres. Heeft u al een of meerdere betaalterminals maar wilt u een aantrekkelijke prijs om transacties (credit & debit card) af te nemen inclusief een korting als lid van het Vakcentrum? Neem dan contact op met Worldline:

Telefoon: 088 765 7010
E-mail: sales-netherlands@worldline.com

Meld in uw contact dat u lid bent van het Vakcentrum zodat u maximaal kunt profiteren van de bijbehorende voordelen.