Dag van het Vakcentrum Zomereditie

Het belooft een inspirerende middag te worden, waar we niet alleen de stand van zaken in de retail bespreken, maar ook vol enthousiasme delen wat het Vakcentrum voor u kan betekenen en hoe we samen omgaan met de nieuwste trends en ontwikkelingen.

Om de dagĀ  goed af te sluiten, organiseren we een feestelijke barbecue. In de avondzon heeft u de kans om te genieten van goed gezelschap, smakelijk eten en verfrissende drankjes. Een perfecte gelegenheid om te netwerken en de banden met uw collega-winkeliers en relaties aan te halen.

Informatie

maandag 24 juni 2024
15:00 - 19:00
View Almere

24 juni 2024

  • Welkom 15.00 uur
  • Aanvang 15.30 uur
  • Borrel en bbq 17.00 uur

Locatie

Video-impressie VIEW Almere

Stand van zaken in de retail & actuele onderwerpen

Het belooft een inspirerende middag te worden, waar we de stand van zaken in de retail bespreken. U wordt bijgepraat over een aantal actuele onderwerpen, zoals Europa, franchise, duurzaamheid en (rapportage)regels en de cao.

Tim Zuidgeest (neuromarketing-expert)

Tim Zuidgeest vertelt over consumentenpsychologie & neuromarketing. Hoe gebruikt u (hersen)wetenschap om gedrag te veranderen? Met als doel: meer conversie, zekerheid en ruimte voor meer rendement.

Feestelijke barbecue & netwerken

Om de dag goed af te sluiten, organiseren we een feestelijke barbecue. In de avondzon kunt u genieten van goed gezelschap, smakelijk eten en verfrissende drankjes. Een perfecte gelegenheid om te netwerken en de banden met uw collega-winkeliers en relaties aan te halen!

Aanmelden Dag van het Vakcentrum - 24 juni 2024

Heeft u vragen over de Dag van het Vakcentrum, neem dan contact op via (0348) 41 97 71.

De Dag van het Vakcentrum wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gepubliceerd: donderdag 16 mei 2024