Masterclass Geiten-/schapenkaas

Naast de Basiscursus Kaas Verkopen, biedt Vakcentrum via Cheese of Course een viertal Masterclasses kaas aan. Hier wordt dieper ingegaan op de diverse 'kaasfamilies' en hun producteigenschappen, smaak en structuur die de onderverdeling bepaalt. Docenten: Annelies van den Ende & Wil Leppers

Maximaal aantal deelnemers per Masterclass is 15. Dus wees er snel bij! 

Informatie

maandag 8 september 2025
19:00 - 22:00
Vakcentrum, Blekerijlaan 1, Woerden

Datum Onderwerp
   
1 september Wittekorst
8 september Geiten-/schapenkaas
15 september Harde kaas
22 september Rodekorstkaas

Kosten

Leden van het Vakcentrum per avond, per persoon €125,
voor niet-leden €147 per avond.

Bij gelijktijdige inschrijving voor alle 4 de avonden €450,- voor leden van het Vakcentrum en €530,- voor niet leden.

De tarieven zijn exclusief btw, maar inclusief cursusmateriaal. Het verschuldigde cursusgeld dient een week voor aanvang te zijn voldaan.

LET OP: gemiste lessen kunnen niet worden ingehaald en er wordt geen restitutie van het lesgeld verleend.

 

Bij minder dan 10 deelnemers behouden wij ons het recht voor een cursus te annuleren. 

Gepubliceerd: dinsdag 29 april 2025