Masterclass Harde kaas
Naast de Basiscursus Kaas Verkopen, biedt Vakcentrum via Cheese of Course een viertal Masterclasses kaas aan. Hier wordt dieper ingegaan op de diverse 'kaasfamilies' en hun producteigenschappen, smaak en structuur die de onderverdeling bepaalt. Docenten: Annelies van den Ende & Wil Leppers
Maximaal aantal deelnemers per Masterclass is 15. Dus wees er snel bij!
Informatie
maandag 15 september 2025 | |
19:00 - 22:00 | |
Vakcentrum, Blekerijlaan 1, Woerden |
Datum | Onderwerp |
1 september | Wittekorst |
8 september | Geiten-/schapenkaas |
15 september | Harde kaas |
22 september | Rodekorstkaas |
Kosten
Leden van het Vakcentrum per avond, per persoon €125,
voor niet-leden €147 per avond.
Bij gelijktijdige inschrijving voor alle 4 de avonden €450,- voor leden van het Vakcentrum en €530,- voor niet leden.
De tarieven zijn exclusief btw, maar inclusief cursusmateriaal. Het verschuldigde cursusgeld dient een week voor aanvang te zijn voldaan.
LET OP: gemiste lessen kunnen niet worden ingehaald en er wordt geen restitutie van het lesgeld verleend.
Bij minder dan 10 deelnemers behouden wij ons het recht voor een cursus te annuleren.