Masterclass Rodekorstkaas

Naast de Basiscursus Kaas Verkopen, biedt Vakcentrum via Cheese of Course een viertal Masterclasses kaas aan. Hier wordt dieper ingegaan op de diverse 'kaasfamilies' en hun producteigenschappen, smaak en structuur die de onderverdeling bepaalt. Docenten: Annelies van den Ende & Wil Leppers

Maximaal aantal deelnemers per Masterclass is 15. Dus wees er snel bij! 

Informatie

maandag 17 november 2025
11:00 - 14:30
Vakcentrum, Blekerijlaan 1, Woerden

Datum Onderwerp
27 oktober Wittekorst
3 november Geiten-/schapenkaas
10 november Harde kaas
17 november Rodekorstkaas

Kosten

Leden van het Vakcentrum per avond, per persoon €125,
voor niet-leden €147 per avond.

Bij gelijktijdige inschrijving voor alle 4 de cursussen €450,- voor leden van het Vakcentrum en €530,- voor niet leden.

De tarieven zijn exclusief btw, maar inclusief cursusmateriaal. Het verschuldigde cursusgeld dient een week voor aanvang te zijn voldaan.

LET OP: gemiste lessen kunnen niet worden ingehaald en er wordt geen restitutie van het lesgeld verleend.

Bij minder dan 10 deelnemers behouden wij ons het recht voor een cursus te annuleren. 

Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar info@foodspecialiteiten.nl

Gepubliceerd: donderdag 28 augustus 2025