eHerkenning met korting

eHerkenning is een initiatief van de Rijksoverheid voor veilig inloggen bij (overheids)organisaties, speciaal voor bedrijven. Ondernemers of medewerkers van een organisatie kunnen zich met één inlogmiddel veilig en eenvoudig identificeren bij ruim 400 organisaties. U hoeft hierdoor niet steeds opnieuw wachtwoorden aan te vragen en te onthouden. Via het vakcentrum vraagt u eHerkenning aan met 15% korting.

Logo - eHerkenning

Vanaf 1 november heeft u eHerkenning nodig om in te loggen bij UWV om werknemers ziek te melden. Bij de Belastingdienst kun u al de btw-aangifte doen met eHerkenning en zo haken steeds meer overheidsorganisaties aan.

Op de website Eherkenning.nl vindt u meer informatie en een overzicht van de ruim 430 (overheids)organisaties die reeds gebruikmaken van eHerkenning.

Als u nog geen eHerkenning heeft kunt u die aanvragen bij een van de door de overheid erkende leveranciers.

Als Vakcentrumlid krijgt u korting als u uw eHerkenning aanvraagt bij Z-login.

De prijzen van eHerkenning

De prijs van eHerkenning is afhankelijk van het betrouwbaarheidsniveau dat u kiest en de lengte van de overeenkomst.

A|ls voorbeeld: eHerkenning op niveau 3 kost bij Zlogin € 95 voor drie jaar gebruik of € 45 als u per jaar betaalt.
Als vakcentrumlid krijgt u 15% korting over deze tarieven. 

Hoe ziet het voordeel eruit?

U ontvangt 15% korting op de aanschaf van uw eHerkenningsmiddel op niveau EH2, EH2+ en EH3. Kiest u daarnaast optioneel voor een OTP device en/of de Z login eHerkenning Beheermodule? Dan ontvangt u ook daar 15% korting op.

De korting wordt berekend op het moment dat in tijdens het bestelproces aangeeft dat u lid bent van het Vakcentrum en uw relatienummer opgeeft.