eHerkenning met korting

eHerkenning is dé manier van inloggen voor ondernemers. Hiermee logt u op één manier veilig in bij meer dan 500 organisaties. U hoeft hierdoor niet steeds opnieuw wachtwoorden aan te vragen en te onthouden. Via het Vakcentrum vraagt u eHerkenning aan bij Z login met 15% korting.

Ontwikkelingen

Sinds november 2019 heeft u eHerkenning nodig om in te loggen bij het UWV om werknemers ziek te melden. Ook heeft u eHerkenning nodig om in te loggen bij de Belastingdienst om bijvoorbeeld de btw-aangifte te doen. Zo haken steeds meer overheidsorganisaties aan op eHerkenning en dan voornamelijk op niveau 3.

Op de website eherkenning.nl vindt u meer informatie en een overzicht van de ruim 500 organisaties die reeds zijn aangesloten op eHerkenning.

Als u nog geen eHerkenningsmiddel heeft, dan kunt u die aanvragen bij een van de door de overheid erkende leveranciers. Eén van die erkende leveranciers is Z login.

Als Vakcentrumlid krijgt u korting als u uw eHerkenning aanvraagt bij Z login. (via deze link)

De prijzen van eHerkenning

De prijs van eHerkenning is afhankelijk van het betrouwbaarheidsniveau dat u kiest en de lengte van de overeenkomst.

Als voorbeeld:
eHerkenning op niveau 3 kost bij Z login € 89,85 voor drie jaar gebruik of € 41 als u per jaar betaalt.
Als Vakcentrumlid krijgt u 15% korting over deze tarieven. U betaalt dus € 76,38 voor drie jaar (is € 25.46 per jaar) of bij een eenjarig contract € 34,85.

Hoe ziet het voordeel eruit?

U ontvangt 15% korting op de aanschaf van uw eHerkenningsmiddel op niveau EH2, EH2+ en EH3 (wij raden EH3 aan). Kiest u daarnaast optioneel voor een OTP device of de Beheermodule? Dan ontvangt u ook daar 15% korting op.

De korting wordt berekend op het moment dat u tijdens het aanvraagproces aangeeft dat u lid bent van het Vakcentrum en uw lidnummer invult.

Compensatieregeling eHerkenning Belastingdienst

Heeft u het Belastingdienst eH3-inlogmiddel aangeschaft om aangifte te doen via Mijn Belastingdienst Zakelijk (MBD-Z), het nieuwe portaal voor ondernemers? Of heeft u een bestaand eHerkenningsmiddel omgezet naar het Belastingdienst eH3-inlogmiddel? Dan kunt u via de ‘Compensatieregeling eHerkenning Belastingdienst’ een compensatie aanvragen van € 24,20 inclusief btw per jaar.

Vraag hier de compensatie aan.