Het Vakcentrum is bereikbaar op (0348) 41 97 71.

header 2

 

Wat is Meerwaarde?

Zelfstandig winkeliers geven kleur aan de maatschappij. Naast het draaiend houden van de eigen winkel onderneemt de zelfstandig winkelier ook buitengewoon veel buiten de winkel, ten behoeve van de medemens, buurt en maatschappij. Zelfstandigen halen dikwijls mindervalide klanten op of bezorgen de boodschappen thuis. Je sponsort de plaatselijke avondvierdaagse, de sportvereniging of een goed doel door bijvoorbeeld een spaaractie of zet personeel in voor opschoningsacties. Zelfstandigen zijn betrokken bij hun omgeving: jij vind dat normaal. Echter weet daardoor niet iedereen dit, en daardoor wordt de waarde hiervan niet altijd meegewogen in beleidskeuzes. Dat is zonde!

We gaan ervoor zorgen dat niemand meer om de meerwaarde van de zelfstandig winkelier heen kan zodat beleidsmakers, bestuurders en politici meer rekening gaan houden met de belangen van de zelfstandig winkeliers.

Vakcentrum_01.jpgBoek vol mooie voorbeelden en cijfers

Eerder vroegen we alle Vakcentrumleden al om hun maatschappelijke initiatieven bij ons te melden; bedankt voor je bijdrage! Al deze cases hebben we gebundeld in een prachtig boek dat de meerwaarde al heel goed in beeld brengt. Het boek verschijnt op 10 september, maar daarmee zijn we nog niet klaar! Wij willen ook jullie supporters aan het woord laten.

Laat anderen jouw meerwaarde onderschrijven

Wie kunnen we beter vragen welke meerwaarde jij levert, dan degene die deze meerwaarde zelf ervaren? We willen graag dat zij jouw meerwaarde onderschrijven. Dus je klanten, de buurtbewoners, de verenigingen die je sponsort, je medewerkers en anderen uit je omgeving. Dat is onze volgende stap in de campagne. Nodig iedereen uit zijn of haar verhaal op papier te zetten.

Reuzeboek reist door de provincie, extra kans op publiciteit

Per provincie laten we een reuzeboek rondreizen langs Vakcentrumleden. Zodat jouw relaties jouw meerwaarde ook daadwerkelijk in jouw winkel kunnen onderschrijven (vanzelfsprekend corona-veilig). Daarvoor is een speciale display ontwikkeld om nog extra aandacht te vestigen op de actie.
Ook leuk voor de medewerkers: we willen echt zo veel mogelijk reacties verzamelen. Deze gebruiken we niet alleen voor de politiek, maar zetten we ook in om een Guinness wereldrecord te verbreken. Dat levert publiciteit op, jouw meerwaarde wordt extra zichtbaar.

Ieder Vakcentrumlid kan meedoen

Geen ruimte voor een reuzeboek? (al past het in iedere winkel), geen probleem. Alle Vakcentrumleden kunnen aan deze campagne meedoen en reacties verzamelen. Voor iedereen is veel promotiemateriaal beschikbaar en de nodige reactieformulieren. Zodat straks niet alleen heel Nederland maar zelfs heel de wereld weet: De zelfstandig Winkelier heeft meerwaarde! Je doet toch mee?

Op naar Den Haag!

Alle testimonials opgenomen in de provincieboeken, presenteren we op de Dag van de Ondernemer (20 november) aan het kabinet. Zodat duidelijk wordt dat de zelfstandig ondernemer onmisbaar is. Volgens heel Nederland!

Op naar een wereldrecord!

Van al die verhalen maken we een slinger, die zo lang wordt dat we er op 20 november een wereldrecord mee halen. We hebben toezichthouders van het Guiness Book of Records al uitgenodigd. Dat zorgt natuurlijk voor nog meer aandacht! Help dus mee om zo veel mogelijk ervaringen te verzamelen. Klik hier voor meer informatie.