De zelfstandig winkelier heeft MEERwaarde

Zelfstandig mkb-winkeliers vertegenwoordigen een groot economisch belang. Maar hun rol is veel groter. Zij hebben een groot maatschappelijk belang. Zelfstandig ondernemers dragen in belangrijke mate bij aan de leefbaarheid van buurt, wijk of dorp. De MEERwaarde van de zelfstandig ondernemer moet dan ook worden meegenomen in alle beleidskeuzes die zelfstandig ondernemers raken. 

MEERwaarde actie SUPER STEUN

De zelfstandig supermarktondernemer is onmisbaar in het dorp, de buurt of de wijk. Dat moeten bestuurders en politici zich realiseren als ze wetten of regels voorstellen. Vandaar dat het Vakcentrum de MEERwaarde-campagne SUPER STEUN organiseerde. Zo'n 750, met name kleinere supermarkten doen mee aan deze actie. Ruim 12.000 consumenten spraken hun steun uit. 

zie voor de reacties www.supersteun.nl 

Super Steun Knipsel Website

De zelfstandig winkelier heeft MEERwaarde

In het boek De zelfstandig winkelier heeft MEERwaarde presenteren Vakcentrum-leden hun maatschappelijke bijdragen. Van de sponsoring van de voetbalclub tot activiteiten voor ouderen, bijdragen aan cultuur, extra inzet voor gezondheid etc.

De zelfstandig winkelier heeft MEERwaarde benadrukt het grote belang van de winkeliers voor de leefbaarheid van gemeenschappen, de buurt, de wijk, het dorp. 

Download de publicatie (pdf): De zelfstandig winkelier heeft MEERwaarde

Download the publication (pdf): The Independent retailer has added value

HEADER MEERWAARDE