Opleiding & Training
Het Vakcentrum biedt diverse opleidingen en trainingen aan.
Zowel voor zelfstandige ondernemers als voor
zijn/haar medewerkers. Natuurlijk zijn er voor iedere
branche gerichte opleidingen beschikbaar. De trainingen en
opleidingen worden aangeboden en verzorgd door het
Vakcentrum of door (samenwerking met) betrouwbare,
objectieve partners. Leden van Vakcentrum genieten voordeel
als ze hiervan gebruikmaken.
Voor de (aanstaand) ondernemer
(Beroeps)opleidingen
Cursussen/trainingen
Voor de medewerker
Een sterk team medewerkers; geen ondernemer kan zonder.
Medewerkers moeten goed functioneren. Individueel, in
teamverband en in samenwerking met het management. Het
opleiden van medewerkers verrijkt niet alleen hun kennis, het
vergroot ook de betrokkenheid bij uw onderneming. U bereikt
dit met trainingen en opleidingen die worden aangeboden en
verzorgd door het Vakcentrum, of door (samenwerking met)
betrouwbare, objectieve partners.
Er zijn verschillende trainingen die de effectiviteit en de
kwaliteit van uw team verbeteren. Zowel online door middel van
e-learningmodules, als trainingen en workshops in
groepsverband.
Opleidingen
Cursussen/trainingen
E-learning
Online trainingen zijn heel prettig voor ondernemers.
Medewerkers kunnen gratis en op elk gewenst tijdstip een
training volgen. Hoe handig is dat? Vaak worden deze
trainingen afgesloten met een toets en een certificaat. Het is
goed om te weten dat een breed scala aan trainingen
beschikbaar is.
Klik hier voor een overzicht van alle
e-learningmodules.
E-learning SUPERLEKKERBEZIG (werken met de
Hygiënecode)
Weet jij wat je moet weten over veilig werken met voedsel in
de supermarkt en de CBL Hygiënecode? Deze e-learning
helpt je om de benodigde basiskennis over deze onderwerpen te
krijgen. Met deze kennis ben je in staat om de regels voor
voedselveiligheid in de praktijk toe te passen!
In de e-learning leer je....
… wat de CBL
Hygiënecode inhoudt;
… welke regels
belangrijk zijn voor de persoonlijke hygiëne;
…
welke procedures gevolgd moeten worden voor reiniging en
desinfectie;
… waarom afvalverwerking belangrijk
is voor voedselveiligheid;
… welke processtappen
er nodig zijn om ‘voedselveilig’ te werken;
…
wat de betekenis van TGT en THT (en het verschil) is;
…
wat werken volgens de FIFO-methode inhoudt;
… wat
het belang is van de juiste temperatuur hanteren;
…
welke beheersmaatregelen er zijn om voedselveilig te werken.
Alle medewerkers kunnen deze training gratis volgen.
De e-learning kan hier gestart worden.
E-learning De situatie de baas'
In deze training leren medewerkers om te gaan met situaties op
de werkvloer waarin agressie voorkomt, zodat zij de situatie
de baas kunnen blijven. De training bestaat uit vier
onderdelen én een bonusopdracht.
Met een apart blok over agressie in corona-tijd.
Lees meer over deze actuele training.
Werken in de supermarkt
Werken, leren en doorgroeien in de supermarkt? Kijk naar de
mogelijkheden binnen het CBL Opleidingenhuis op
www.supermarkt.nl.
Vragen of advies?
Het Vakcentrum heeft contact met diverse opleiders, neem voor
vragen of advies contact met ons op via telefoon (0348)
41 97 71 of
info@vakcentrum.nl.
17-06-2021