Opleiding & Training

Het Vakcentrum biedt diverse opleidingen en trainingen aan. Zowel voor zelfstandige ondernemers als voor zijn/haar medewerkers. Natuurlijk zijn er voor iedere branche gerichte opleidingen beschikbaar. De trainingen en opleidingen worden aangeboden en verzorgd door het Vakcentrum of door (samenwerking met) betrouwbare, objectieve partners. Leden van Vakcentrum genieten voordeel als ze hiervan gebruikmaken.

Voor de (aanstaand) ondernemer

(Beroeps)opleidingen

Cursussen


Voor de medewerker

Een sterk team medewerkers; geen ondernemer kan zonder. Medewerkers moeten goed functioneren. Individueel, in teamverband en in samenwerking met het management. Het opleiden van medewerkers verrijkt niet alleen hun kennis, het vergroot ook de betrokkenheid bij uw onderneming. U bereikt dit met trainingen en opleidingen die worden aangeboden en verzorgd door het Vakcentrum, of door (samenwerking met) betrouwbare, objectieve partners.

Er zijn verschillende trainingen die de effectiviteit en de kwaliteit van uw team verbeteren. Zowel online door middel van e-learningmodules, als trainingen en workshops in groepsverband.

Opleidingen

Cursussen

E-learning

E-learning De situatie de baas'

In deze training leren medewerkers om te gaan met situaties op de werkvloer waarin agressie voorkomt, zodat zij de situatie de baas kunnen blijven. De training bestaat uit vier onderdelen én een bonusopdracht.

Met een apart blok over agressie in corona-tijd. Lees meer over deze actuele training.

 

E-learning 'Schoon en voedselveilig werken'

Alle medewerkers kunnen deze training gratis volgen. Als u de e-learning succesvol heeft afgerond, krijgt u een certificaat. De e-learning kan hier gestart worden.

Werken in de supermarkt

Werken, leren en doorgroeien in de supermarkt? Kijk naar de mogelijkheden binnen het CBL Opleidingenhuis op www.supermarkt.nl.

Online trainingen zijn heel prettig voor ondernemers. Medewerkers kunnen gratis en op elk gewenst tijdstip een training volgen. Hoe handig is dat? Vaak worden deze trainingen afgesloten met een toets en een certificaat. Het is goed om te weten dat een breed scala aan trainingen beschikbaar is. Klik hier voor een overzicht van alle e-learningmodules.

 

Vragen of advies?

Het Vakcentrum heeft contact met diverse opleiders, neem voor vragen of advies contact met ons op via telefoon (0348) 41 97 71 of info@vakcentrum.nl.