Veiligheidstrainingen

Er zijn verschillende trainingen beschikbaar, in groepsverband, maar ook online.

Workhops en groepstrainingen

Via het Vakcentrum kunt u diverse workshops en trainingen op het gebied van veiligheid in de winkel volgen. De duur van de workshop is in overleg. Leden van het Vakcentrum krijgen 20% korting. Geïnteresseerd? Neem contact op met het Vakcentrum via (0348) 41 97 71 of stuur een e-mail aan reactie@vakcentrum.nl.

Veiligheidsbeleid in de winkel

U heeft al beleid op het gebied van veiligheid, maar hoe is dit te vertalen naar de praktijk? In de workshop werkt u aan een concrete aanpak hiervoor.

Aanspreken van klanten

Het aan durven spreken van klanten in de winkel, voorkomt vervelend gedrag in de winkel. In de workshop wordt medewerkers geleerd hoe zij een klant in uiteenlopende situaties kunnen aanspreken.

Omgaan met emotie van klanten

Hoe je een klant aanspreekt, heeft invloed op het gesprek tussen klant en medewerkers. In deze workshop leren medewerkers omgaan met emotie en agressie bij klanten.

Omgaan met agressie van klanten

Veel agressie is een gevolg van de escalatie van gesprekken die met emoties beginnen. Omgaan met agressieve klanten en het omgaan met gestelde grenzen in het veiligheidsbeleid staan centraal in deze workshop.

Winkeldiefstal

Winkeldiefstal komt vaker voor dan je als ondernemer lief is en het heeft grote gevolgen op de beleving van medewerkers. In de workshop leert u vormen van diefstal herkennen en leert u ermee omgaan.

Omgaan met groepen

Bij het omgaan met groepen spelen verschillende bijzonderheden een rol. In deze workshop leer je je omgaan met deze aspecten.

Overval

Een overval wil je als ondernemer niet meemaken. Toch is het risico niet uit te sluiten en hoort het bij goed opdrachtgeverschap uw medewerkers voor te bereiden op een mogelijke overval.

Verwerking na een overval

De afhandeling van een overval is complex. Net als de verwerking ervan. In de workshop komen de belangrijkste do’s en dont’s aan de orde

Gepubliceerd: woensdag 8 mei 2024