Startende ondernemer

D8X_6100.JPG

Kloppen de prognoses waarmee u van start gaat of bent gegaan op een locatie? Wat gebeurt er wanneer dit niet geval is? Kloppen uw franchise- of huurcontracten wel? En welke regels zijn van toepassing wanneer u besluit te stoppen met uw onderneming?

Dit zijn slechts enkele, maar wel zeer wezenlijke vragen, waarmee u geconfronteerd wordt als beginnend ondernemer. Dat is echt niet niks. Het Vakcentrum zorgt er voor dat op alle politieke niveaus oog is voor het belang van zelfstandige ondernemers. Of het lokaal in stand houden van de leefbaarheid door het ondernemerschap te stimuleren door het Super Supermarkt Keurmerk en de Certificering Foodspecialiteitenwinkels. Zodat u als ondernemer ook de kans krijgt om uw waarde toe te voegen aan een buurt of gemeenschap. Uiteraard ondersteunt het Vakcentrum startende ondernemers ook op individueel niveau in de breedste zin van het woord. Met specialistische kennis, praktische diensten en met gedegen advies. En altijd volledig onafhankelijk. Want bij het Vakcentrum geldt slechts één belang en dat is uw belang.

Bent u startend ondernemer en wilt u meer weten over de begeleiding die u via het Vakcentrum kunt krijgen? Bel dan (0348) 41 97 71 of mail naar reactie@vakcentrum.nl.  

Relevante producten en tools