Startend ondernemer

Gefeliciteerd, u wordt zelfstandig ondernemer! Als beginnend ondernemer komt er veel op u af. Het is van cruciaal belang om goed voorbereid te zijn op de uitdagingen die u kunt tegenkomen. Kloppen de prognoses waarmee u van start gaat op een locatie? Wat als uw franchise- of huurcontracten niet helemaal kloppen? En welke regels zijn van toepassing als u besluit te stoppen met uw onderneming? Dit zijn enkele van de vele vragen waarmee u te maken krijgt.

Vakcentrum ondersteunt

Bij het Vakcentrum begrijpen we de complexiteit van het ondernemerschap en we zijn er om u te ondersteunen. Met gespecialiseerde kennis, praktische diensten en deskundig advies, allemaal volledig onafhankelijk. Want bij het Vakcentrum staat slechts één belang centraal, dat is uw belang.

Lidmaatschap 'startend ondernemer

Het Vakcentrum kent een speciaal lidmaatschap voor startend ondernemers. Ook u nog geen winkel heeft, kunt u al lid worden om te profiteren van de kennis en informatie van het Vakcentrum.

Persoonlijk advies

Bent u een startende ondernemer en wilt u meer weten over hoe het Vakcentrum u kan begeleiden? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via (0348) 41 97 71 of stuur een e-mail naar reactie@vakcentrum.nl. We kijken ernaar uit om u te helpen bij het realiseren van uw ondernemersdromen.

Relevante producten en tools