Het Vakcentrum is bereikbaar op (0348) 41 97 71.

header 2

Onze MEERwaarde!

De MEERwaarde als zelfstandig winkelier is veel meer dan alleen de producten die je verkoopt. Je bent belangrijk voor de buurt, wijk of stad. Jij vindt die MEERwaarde normaal en vertelt er vaak te weinig over. Veel mensen weten dat dus niet, zeker de beleidsmakers. Dat is jammer! Juist nu moet er meer rekening gehouden worden met de zelfstandig winkelier. Met de MEERwaarde campagne zorgen we ervoor dat de MEERwaarde van een zelfstandig winkelier duidelijk zichtbaar is.

MEERwaarde actie SUPER STEUNVC supersteun kaart A5 voorzijde.png

De zelfstandig supermarktondernemer is onmisbaar in het dorp, de buurt of de wijk. Dat moeten bestuurders en politici zich realiseren als ze wetten of regels voorstellen en als ze gaan werken aan de verkiezingsprogramma’s. Vandaar dat het Vakcentrum deze zomer de MEERwaarde-campagne SUPER STEUN organiseert.
Lees meer over de MEERwaarde-campagne SUPER STEUN en doe mee!


GWR-langste MEERwaarde complimentenslinger-logo - FC (lettercontouren).jpgGUINNESS WORLD RECORDS™ - Record holder

Vakcentrumleden rijgen complimenten aaneen tot GUINNESS Wereldrecord

Vakcentrumleden hebben voldoende complimenten verzameld om te komen tot een GUINNESS WORLD RECORDTM. Tijdens een landelijke MEERwaarde-campagne van brancheorganisatie Vakcentrum vroegen honderden zelfstandig winkeliers vorig jaar aan hun klanten en relaties op te schrijven wat de MEERwaarde van de winkel is voor hun buurt, wijk of stad. Die vraag leverde genoeg complimenten op voor een GUINNESS WORLD RECORDSTM  met de ‘langste kartonnen-complimentenslinger’. 
Van 10 september tot 20 november 2020 reisde door heel Nederland MEERwaarde boeken. Deze boekenreis leverde vele duizenden reacties op. Lees hier meer over de rondreizende MEERwaarde boeken.

Kijk hier voor een terugblik.

 .