Retail Insiders

Vakcentrumleden hebben gratis toegang tot het platform Retail Insiders. Het platform wil cijfers, visies, kennis en trends uit uiteenlopende branches bundelen, delen en duiden. Alle facetten binnen retail komen hierbij aan bod: van consument, economie en winkelgebieden tot innovatie, onderwijs en de arbeidsmarkt.

Naast actuele cijfers vind u op Retail Insiders per thema een uitgebreid overzicht van relevante rapporten, publicaties, nieuwsberichten cases en achtergrondinformatie. Panteia, Locatus, CBS, GfK en Nielsen zijn daarbij belangrijke leveranciers en dataverwerkers. Alle kennis over de fysieke en online retailwereld komt hier samen op één centrale plek. Van én voor de echte kenners. Zo wordt Retail Insiders uw bron van data, duiding en inspiratie.

Gratis toegang tot branchecijfers en feiten

Met een gratis inlog op Retail Insiders krijgen Vakcentrumleden niet alleen toegang tot de algemene informatie op de site maar ook tot het retail Data Dashboard waar branche-specifieke informatie te vinden is.

Via onderstaande button kunt u zich gratis aanmelden bij Retail Insiders. 

Niet-leden betalen voor toegang € 145,= per jaar.

 

https://www.retailinsiders.nl/registreren/

Individueel Bedrijfseconomisch advies

Wilt u praten over uw eigen cijfers en specifiek voor uw bedrijf bedrijfseconomisch advies neem dan direct contact op met Vakcentrum Bedrijfsadvies (0348) 41 97 71.