Huurverlaging

Vakcentrum Bedrijfsadvies heeft een uniek adviesproduct waarmee Vakcentrumleden een huurverlaging kunnen bewerkstelligen. En dat op basis van no cure no pay. Leden betalen dus pas een vergoeding voor de dienst, wanneer er met succes een huurverlaging is afgedwongen.

Bespaar duizenden euro's

Ondernemers kunnen vele duizenden euro’s besparen door hun huurprijs onder de loep te laten nemen. De verhouding tussen de lopende huurprijs en de huidige markthuurprijs is voor een groot deel bepalend voor de mogelijke besparing. Door de veranderde marktsituatie is het verlagen van de huurprijs nu het proberen waard. Het komt regelmatig voor dat verhuurders zelf met een huurverlaging komen. Zij hopen hiermee vaak dat huurders niet zelf het initiatief nemen en een huurverlaging afdwingen via de rechter. De route via de rechter is voor een verhuurder over het algemeen minder voordelig.

 

Vergoeding tijdelijk lager

Alleen bij succes wordt een vergoeding gevraagd. Normaal bedraagt die 15% over de gerealiseerde huurprijsverlaging over een periode van 5 jaar.

 

Voorwaarde no cure no pay-regeling

Er zijn inmiddels behoorlijk wat successen behaald bij verschillende ondernemers met substantiële verlagingen. Als ondernemers het traject met het Vakcentrum ingaan, dan zullen ze dit ook moeten afmaken. Bij een tussentijdse beëindiging zullen gemaakte kosten wél worden afgerekend.

Aanmelden

Wilt u ook weten of een lagere huur mogelijk is? Bel dan Vakcentrum Bedrijfsadvies op (0348) 41 97 71 of e-mail naar advies@vakcentrum.nl.

Contact