Ondernemersacademie food

De foodspeciaalzaak vers – zoals de ambachtelijke slager of de kaasspeciaalzaak – is een onmisbaar boegbeeld in het Nederlandse straatbeeld en dat moeten we zo houden. Goed voor de klant en goed voor de hele keten. Met nieuwe initiatiefrijke en innovatieve foodondernemers lukt dat gegarandeerd. Daarom is de Ondernemersacademie Food opgericht.

Bent u of is uw medewerker een Foodondernemer 2.0?

De Ondernemersacademie Food zoekt mensen met lef en passie voor food, hbo-denkniveau en ‘mbo-handjes’ en ondernemerszin. Bent u (startend) ondernemer met een foodspecialiteitenwinkel? Is uw medewerker toe aan een volgende stap in zijn/haar carrière? Is zij/hij diegene die graag nu of in de toekomst een prachtige speciaalzaakvers wil overnemen of opstarten? 

In de opleiding van de Ondernemersacademie Food gaat het om de succesfactoren van het ondernemerschap.

Het vakspecialisme blijft uiteraard heel belangrijk, maar er komt veel meer bij kijken. De nieuwe foodondernemer 2.0 is naast ambachtelijk vakspecialist, ook innovator, marketeer, financieel planner, organisator en manager. Uitblinkers dus op hbo-niveau, met mbo-handjes. De potentiële foodondernemers komen uit de omgeving van de huidige speciaalzaken vers en de foodbranche maar ook zij- instromers zijn welkom.

Meer informatie