Uw winkel overdragen? Dat vraagt adequate en persoonlijke begeleiding

U bent zelfstandig ondernemer en u wilt uw winkel overdragen. Waar moet u beginnen en wie kan u helpen?

De juristen en bedrijfseconomen van Vakcentrum Bedrijfsadvies weten als geen ander wat er speelt in uw branche. Ze zijn betrokken, deskundig en onafhankelijk. En staan graag voor u klaar.

Bedrijfsoverdracht is een complex onderwerp waar elke zelfstandig ondernemer op een gegeven moment mee te maken krijgt. Bij het verkopen van een winkel moeten zowel zakelijke als persoonlijke kwesties goed worden geregeld. Het verkoopproces bestaat uit drie deelprocessen: de voorbereiding, de uitvoering en de overdracht.

Elk deelproces is uitvoerig beschreven, hieronder kunt u meer lezen over de voorbereiding, de uitvoering en de overdracht:

(Deze drie artikelen zijn als serie verschenen in de vakbladen:
Gemengde Branche, Speelgoed en Hobby en Lekkernijver)

De specialisten van Vakcentrum Bedrijfsadvies begeleiden gedurende het gehele proces. Dat begint bij de vraag waarom u wilt stoppen? Is dit het juiste moment? Samen met u kijken zij naar de timing, uw persoonlijke drijfveren en de omstandigheden in de markt.

  • Maak gebruik van de kennis en jarenlange ervaring van onze adviseurs in de fast moving consumer goods en op het gebied van franchise.
  • Laat u deskundig begeleiden door alle fases van het verkooptraject: van ideevorming en marktonderzoek naar beslissing.

Neem contact op

Wilt u contact met één van onze specialisten? Bel Vakcentrum Bedrijfsadvies op (0348) 41 97 71 of e-mail naar advies@vakcentrum.nl.