Franchise professional inhuren

Vakcentrum Bedrijfsadvies ondersteunt (besturen van) franchisenemersverenigingen, ongeacht de branche waarin zij actief zijn.

Naast de juridische en bedrijfseconomische advisering biedt Vakcentrum Bedrijfsadvies franchiseprofessionals die als (interim) bestuurder, secretaris of organisatiedeskundige, op tijdelijke of projectbasis ondersteuning kunnen leveren.

Kies iemand die bij uw organisatie past

Franchiseverenigingen kunnen, via Vakcentrum Bedrijfsadvies, een franchiseprofessional tijdelijk inhuren voor:

  • het professionaliseren van de vereniging
  • het versterken van het franchisebestuur
  • het implementeren van de Wet Franchise

Op basis van uw vraagstelling biedt Vakcentrum Bedrijfsadvies u de mogelijkheid om voor korte of langere tijd ervaren professionals in te zetten. Deze professionals zijn allemaal persoonlijk door Vakcentrum Bedrijfsadvies gekozen om hun respectieve bewezen kennis en ervaring. Vanzelfsprekend werken zij nauw samen met de specialisten van Vakcentrum Bedrijfsadvies.

Klik hier voor een overzicht van de beschikbare franchiseprofessionals

Neem contact op

Om een franchiseprofessional in te schakelen neemt u contact op met Vakcentrum Bedrijfsadvies via (0348) 41 97 71 of advies@vakcentrum.nl

De specifieke voorwaarden van de opdracht aan franchiseprofessional worden in overleg afgesproken en in een formele door beide partijen ondertekende overeenkomst vastgelegd voordat de opdracht kan worden uitgevoerd. Op iedere opdracht zijn de algemene voorwaarden van Vakcentrum Bedrijfsadvies van toepassing.

Verenigingen en besturen kunnen ook hun verenigingsmanagement aan Vakcentrum Bedrijfsadvies uitbesteden.