Artikelbeveiliging - korting op detectiepoortjes

Derving is een vervelend probleem waarmee iedere winkelier te maken krijgt. Het Vakcentrum is dan ook een voorstander van artikelbeveiliging in winkels. Alleen al van de aanwezigheid van deze apparatuur gaat een grote preventieve werking uit. Het verlaagt de niet-geregistreerde derving, het verhoogt de omzet en het vergroot dus het veiligheidsgevoel in de winkel.

Korting voor Vakcentrumleden

Om de aanschaf van artikelbeveiliging te stimuleren, heeft het Vakcentrum goede afspraken gemaakt met Checkpoint Systems, een leverancier van hoogwaardige geïntegreerde systeemoplossingen voor artikelbeveiliging. Vakcentrumleden krijgen exclusieve korting op hun producten van maar liefst 20%. En uw korting kan oplopen tot 30% als u een compleet systeem afneemt i.c.m. accessoires als labels, of hardtags.

Antennes steeds minder een sta in de weg

Gastvrijheid begint met een goede toegankelijkheid. Door toepassing van nieuwe technologie is men in staat om grote doorgangsbreedtes te overbruggen, een zeer betrouwbare detectie te realiseren. In veel gevallen is het mogelijk te beveiligen door het plaatsen van slechts één antenne. Door de ‘intelligentie’ van de modernste antennes is ook een koppeling met bi-directionele klantentelsysteem, zeer eenvoudig te bewerkstelligen.

Naast de mogelijkheid tot klantentelling biedt deze optie een mogelijkheid om onderscheid te maken tussen inkomend en uitgaand alarm. Hierdoor voorkomt u bijvoorbeeld irritaties bij klanten door inkomende alarmen. Door de antennes te koppelen aan het internet kan er bovendien service op afstand geboden worden.

Metaaldetectie waarschuwt voor geprepareerde tassen

Een modern antennesysteem biedt de mogelijkheid winkeldiefstal door middel van geprepareerde tassen tegen te gaan en deze overlast voorgoed uit uw winkelte verbannen. Het digitale, softwaregestuurde systeem detecteert geprepareerde tassen, maar ook magneten, die door de georganiseerde winkelcriminelen gebruikt worden. Hierdoor wordt de potentiële dief al bij de entree opgemerkt zodat u actie kunt ondernemen!

Zichtbaar of onzichtbaar beveiligd

In combinatie met een antennesysteem kunnen uw producten zichtbaar of onzichtbaar worden beveiligd.

Innovatieve oplossingen maken het mogelijk de producten veilig te presenteren zonder dat het de uitstraling van de producten aantast. Hierdoor kan een hogere winstmarge worden gemaakt door open verkoop van de producten in combinatie met een gedegen beveiliging tegen winkeldiefstal.

“Visual Tagging”, het product zichtbaar beveiligen is zeer effectief in de strijd tegen winkelcriminaliteit. Door de zichtbare beveiliging wordt de gelegenheidsdief afgeschrikt. Deze labels zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en productcategorieën.

Advies of offerte

Vraag vandaag nog een advies of offerte aan via reactie@vakcentrum.nl

Hans de Vette: "Artikelbeveiliging is een must"

Jumbo Brielle heeft onlangs haar artikelbeveiligingssysteem vernieuwd met de nieuwste generatie NEO van Vakcentrum-partner Checkpoint Systems. Een gesprek met Hans de Vette, eigenaar van Jumbo Brielle, over zijn recent aangeschafte artikelbeveiligingssysteem. Lees verder

Gepubliceerd: woensdag 15 mei 2024