Korting op ledverlichting

LED verlichting is inmiddels de standaard in winkels. Led is milieuvriendelijker en kan leiden tot een forse besparing op de energiekosten (minstens 50%).

Vakcentrumleden die bestaande verlichtingssystemen willen vervangen of uitbreiden kunnen gebruik maken van een speciaal aanbod van Saled.

Ledverlichting van Saled

Saled levert niet alleen nieuwe armaturen inclusief lichtbron. Zij zijn gespecialiseerd in het één-op-één vervangen van de conventionele lichtbron naar een LED lichtbron in het bestaande armatuur. Deze techniek noemen zij retrofit. Met retrofit hoeft u uw huidige armatuur niet te vervangen om over te stappen naar LED. Zo gaan wij kapitaalvernietiging tegen. Door de besparing op zowel energie- als vervangingskosten is uw investering snel terugverdiend.

De Saled LED verlichting voor de retail zorgt niet alleen voor een besparing van minstens 50% op uw energiekosten, maar heeft ook een lange levensduur. Door de besparing op zowel energie- als vervangingskosten is uw investering snel terugverdiend.

Saled heeft verschillende typen verlichting in het assortiment die toegepast kunnen worden in uw gebouw.

De terugverdientijd van ledverlichting bedraagt voor supermarkten en speciaalzaken gemiddeld rond de drie jaar.

Korting

Voor leden die over willen stappen op ledverlichting in hun winkel, heeft het Vakcentrum een interessant aanbod. Zij kunnen namelijk profiteren van een collectiviteitsregeling die het Vakcentrum speciaal voor hen heeft afgesloten met een leverancier. Leden die van deze regeling gebruikmaken, ontvangen 25% korting op de materialen. Ook hebben zij recht op een verlengde garantietermijn.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over dit aanbod? Of vrijblijvend een offerte ontvangen?
Stuur dan een e-mail naar reactie@vakcentrum.nl of bel (0348) 41 97 71.
Onze verlichtingspartner neemt dan contact met u op.

Neem contact op