Medewerkerstevredenheidsonderzoek

Een succesvol bedrijf begint met goed en tevreden personeel. Alleen met gemotiveerde medewerkers kan een ondernemer immers het verschil maken. Maar hoe meet u motivatie? En hoe weet u of u de ervaring en capaciteiten van uw personeel optimaal inzet? Welke verbetertips hebben uw medewerkers? En welke kritische opmerkingen? U komt erachter door mee te doen aan het medewerkerstevredenheidsonderzoek van het Vakcentrum. Deze meting is speciaal ontwikkeld voor levensmiddelendetaillisten en wordt uitgevoerd door Panteia.

Hoe werkt het?

Uw medewerkers kunnen via internet een korte vragenlijst invullen. Gemiddeld neemt dit niet meer dan 5 minuten tijd in beslag. Per winkel wordt een unieke code aangemaakt waarmee de medewerkers de vragenlijst kunnen starten. Het invullen is volstrekt anoniem. Panteia kan alleen zien op welke winkel de antwoorden betrekking hebben. De gegevens worden geanonimiseerd gebruikt bij de CAO-onderhandelingen.

Wat krijgt u ervoor terug?

De rapportage omvat de scores op de vragen en ook alle antwoorden op open vragen met verbetersuggesties en kritische opmerkingen.

Aanmelden

Bent u lid van het Vakcentrum? Dan voert Panteia dit onderzoek gratis voor u uit. Maak hier gebruik van! Het bespaart u niet alleen veel geld - een vergelijkbaar onderzoek via een andere aanbieder kost al gauw € 1.500 per meting -, maar levert u ook nuttige informatie op. Aanmelden kan via reactie@vakcentrum.nl.

Na uw aanmelding ontvangt u van ons een inlogcode waarmee medewerkers op internet kunnen inloggen. Heeft u nog vragen? Bel ons dan op (0348) 41 97 71.

Neem contact op